|
Nu esti logat.
Pot demisiona daca am contract pe termen determinat?#1 2007-07-24 08:54:57
Pot demisiona daca am contract pe termen determinat?Pot demisiona daca lucrez cu contract pe termen determinat (3 luni) sau trebuie sa astept sa expire contractul? Offline #2 2007-07-24 09:15:48
Re: Pot demisiona daca am contract pe termen determinat?poti demisona. termenul determinat e pentru a vedea firma daca te pastreaza sau nu dupa cele 3 luni, sa sa nu fie nevoiti sa te concedieze on caz ca lucrurile nu merg. Citeste Codul Muncii - acolo gasesti tot ce te intereseaza. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #3 2007-12-12 20:03:17
Re: Pot demisiona daca am contract pe termen determinat?din cate stiu eu se poate .Multa bafta in alta parte. Offline #4 2007-12-12 20:38:56
Re: Pot demisiona daca am contract pe termen determinat?da, se poate, dar va trebuie sa mai lucrezi inca 15 zile din momentul in care ti-ai depus demisia. e preavizul... Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data ! Offline #5 2007-12-12 21:37:23
Re: Pot demisiona daca am contract pe termen determinat?
subscriu,asta daca e inregistrat la registrul comertului si iti face carte de munca,altfel poti pleca si a doua zi Ultima oara a fost editat de ankuzza (2007-12-12 21:38:01) Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline Publicitateloading...
#6 2007-12-12 21:49:12
Re: Pot demisiona daca am contract pe termen determinat?depinde si de ce conditii sunt, daca sunt, stipulate in contract Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|