|
Nu esti logat.
Testare sange pentru alegerea pilulelor contraceptive#1 2007-12-12 21:18:07
testare sange pentru alegerea pilulelor contraceptiveE posibil sa se mai fi scris despre asa ceva, dar nu am reusit sa gasesc. Cand am inceput sa iau pilule (acum vreo 5 ani), am inteles din discutiile cu prietenele mele ca ar exista un soi de test hormonal sa vezi exact ce tip de contraceptive ti se potrivesc. La momentul respectiv, spuneau si de niste sume mostruoase, iar studenta fiind nici nu puteam visa. Din fericire pt mine, nu am avut nici cea mai mica problema cu cele recomandate. As vrea totusi sa fac acest test, acum ca intr-un final mi l-as putea permite. Aveti idee daca un asemenea test chiar exista si unde se poate face? Offline #2 2007-12-12 21:35:12
Re: testare sange pentru alegerea pilulelor contraceptivecatutza...nu se fac teste hormonale pt alegerea anticonceptionalelor...si nu le vad rostul mai ales ca ai spus ca te intelegi bine cu ele... happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-12-12 21:38:45
Re: testare sange pentru alegerea pilulelor contraceptivese fac niste teste pentru viteza de coagulare a sangelui...mergi la medicul de familie sa iti dea trimitere pt asa ceva Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #4 2007-12-12 21:40:51
Re: testare sange pentru alegerea pilulelor contraceptiveea se referea la testele hormonale bela...mai bine ar face ce ai spus tu, pt ficat,etc... happy with him...inlove with him... Offline #5 2007-12-12 21:46:51
Re: testare sange pentru alegerea pilulelor contraceptiveexact...pe mine ma durea imina si de aia le-am oprit...si nu mai mai durut...e bine sa faca teste de coagulare dc nu le-a facut inca, bilirubina, glicemie, colesterol etc chiar daca se simte ok....analize pt contraceptie si Quick time-parca asa se numea testul pt viteza de coagulare a sangelui Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline Publicitateloading...
#6 2007-12-12 21:50:41
Re: testare sange pentru alegerea pilulelor contraceptivedoar de curiozitate, si plus ca am o prietena care vrea sa le inceapa. am pus-o sa citeasca pe forum aici si s-a ingrozit de ce poti pati daca nu ti le potriveste din start. asa ca mi-am adus aminte de problemele pe care le aveam eu cand a fost vorba de alegerea lor. pentru ca desi ti se pun o groaza de intrebari la planning, eu cred ca tot dupa ureche se dau, nu? nu stiu, de asta si intreb. Offline #7 2007-12-12 21:54:00
Re: testare sange pentru alegerea pilulelor contraceptivecatutza...oamenii aia fac o facultate pt asa ceva...si teoretic cand mergi acolo...ar trebui sa sti ce boli ai si ce nu...si ar fi frumos sa fie peste tot cabinete ca cel pe care l ai descris tu... happy with him...inlove with him... Offline #8 2007-12-12 22:01:44
Re: testare sange pentru alegerea pilulelor contraceptiveda eu am fost o norocoasa pentru ca s-a stat o ora de vorba cu mine sa mi se explice ce si cum. groaznic...pai spotting-ul, cand nu stii ce e, nu ti-a zis nimeni nimic, sau poate greturi, sau durerile de sani sau ca iei apropape un numar la sutien, fara sa faci nimic. dupa ce am citit doua zile incontinuu pe forum, imi dau seama ca am fost cel putin un caz fericit cu alegerea lor. aaa si mai vroiam testul ala pentru ca stiu, fumatoare fiind, ca pilulele si fumatul pot creste riscul unor tromboflebite (sper ca am retinut corect), daca ai probleme cu varicele. Offline #9 2007-12-12 22:17:57
Re: testare sange pentru alegerea pilulelor contraceptiveda...dar nu faci test hormonal...ci mergi la medicul de familie...si ti face el trimitere... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|