|
Nu esti logat.
Cofetarii si laboratoare Cluj#1 2011-10-23 20:19:12
Cofetarii si laboratoare ClujCred ca titlul nu mai are nevoie de explicatii prea multe. Va intreb daca stiti in Cluj cofetarii/laboratoare, unde se fac torturi frumoase dar si cu pret bun. Vreau sa comand un tortulet micut pentru aniversarea de 1 an cu iubirica mea ceva simplu,nimic sofisticat. Ultima oara a fost editat de hai_faiv (2011-10-23 20:20:36) When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #2 2011-10-23 20:33:34
Re: Cofetarii si laboratoare ClujMie imi plac la nebunie prajiturile (si torturile) de la cofetaria aia greceasca de mai jos de Sora. Cred ca-i zice Deliciul Zeilor sau asa ceva. De cate ori merg la Cluj, mananc praji de acolo Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #3 2011-10-23 21:06:59
Re: Cofetarii si laboratoare Clujcofetaria aia se numeste Olympos, si intr-adevar are prajituri excelente Offline #4 2011-10-23 21:10:09
Re: Cofetarii si laboratoare ClujAtunci de unde oi fi scos-o eu pe asta cu Deliciul Zeilor? Este in Cluj ceva cu numele asta si le-am incurcat eu? Vreun restaurant, ceva? Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline Publicitateloading...
#6 2011-10-25 11:08:22
Re: Cofetarii si laboratoare ClujMultumesc de sugestii fetelor. Am fost pe la cofetarie, un kg de tort e 49 de lei, ceea ce eu nu as fi dispusa sa platesc. Insa am gasit in alta zona a orasului cu 27 lei/kg, de unde probabil voi si face un tort imens de vreo 2-3 kg, cu banii pe care i-as fi dat pentru un tort mai micut la Olympos. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #7 2011-10-25 15:59:38
Re: Cofetarii si laboratoare Clujeu am dat comanda doar cu o saptamana inainte, dar banuiesc ca se poate si mai mult, ca doar de aia-i comanda de ce n-ai intrebat daca tot ai fost acolo? daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #8 2011-11-15 00:01:23
Re: Cofetarii si laboratoare Clujtot eu revin cu o intrebare. o prietena de a mea si-a serbat ziua de nastere astazi si ar vrea sa conserve niste tort pentru parintii ei, pana vineri. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #9 2011-11-15 00:13:48
Re: Cofetarii si laboratoare ClujNu e mai simplu sa mearga vineri sa le ia 2 felii de tort diplomat ? Eu personal nu as mai manca din el Offline #10 2011-11-15 01:05:50
Re: Cofetarii si laboratoare Cluji-am zis si eu ca e mai simplu si evita o ... diaree, doar ca ea tine mortis din tortul ei sa duca.. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #11 2011-11-15 22:27:38
Re: Cofetarii si laboratoare ClujHai_faiv, in articol scrie clar: "In schimb urmatoarele torturi nu vor rezista prea mult in congelator: tortul de frisca si cel cu fructe proaspete." Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|