homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Raceala la ovare si urmarile ei ciudate

#1 2011-06-19 15:40:32

Geana
New member
Inregistrat: 2010-09-16

raceala la ovare si urmarile ei ciudate

Buna ziua,

Problema mea e putin mai complicata si nu reusesc sa-i dau de capat.

Acum jumate de an am intrerupt administrarea de AC Karissa. De atunci mi s-a dereglat total menstruatia, ba venea , ba nu. Am mers la munte, am racit la ovare, am fost la medic, mi-a dat antibiotice. In urma tratamentului am avut de-a face si cu candidoza. Am mers din nou la medic, am tratat candidoza dar menstruatia tot nu e normala.

In ultima luna, mi-a intarziat menstruatia doua saptamani. Cu o saptamana inainte am avut sangerari inchise la culoare si cheaguri. Menstruatia a tinut o saptamana si apoi iar am in continuare de-a face cu aceste sangerari inchise la culoare.

As vrea sa incep din nou administrarea de anticonceptionale pentru ca nu mai suport atatea vizite la medicul ginecolog, plus ca mi-au aparut cosuri foarte multe. Dar, o alta nelamurire...sa iau tot Karissa? Toate problemele avute dupa intreruperea tratamentului sa fie din cauza AC-urilor?

Multumesc mult,,sper ca descrierea mea sa nu fie prea greoaie , si sa ma ajute si pe mine cineva cu un sfat pentru ca sincer nu mai stiu ce se intampla cu organismul meu.

#2 2011-06-20 15:28:23

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: raceala la ovare si urmarile ei ciudate

Nu sunt de vina anticonceptionalele, evident
In ceea ce priveste produsul de ales, parerea mea e ca ar fi binevenite niste analize...mergi deci la planning si discuta cu medicul de acolo

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2011-06-20 17:19:15

Geana
New member

Multumesc frumos pentru raspuns,

Acum vin de la Planning. Mi-a prescris Artizia.Dna. Dr. de acolo a zis ca e cam acelasi lucru cu Karissa doar ca e mai ieftin. Incep sa iau de luna viitoare. La fel, mi-a spus ca nu din cauza AC am avut aceste probleme si ca imi recomanda sa iau AC tocmai pentru a preintampina situatii de genul acesta.

Sper sa fie ok cu Artizia..sunt putin sceptica dar..pana nu incerc nu am de unde sa stiu

#4 2011-06-21 10:59:05

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

mda....eu tot as fi facut niste dozari de hormoni,

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#5 2011-06-21 13:48:52

Geana
New member

Am mai avut si un usor disconfort la ovarul stang. Am pus pe seama faptului ca e posibil sa fie de la ovulatie. Intre timp nu mai am nicio urma de sangerare. Nu inteleg inca ce se intampla, daca a ramas raceala la ovare, sau daca e pe fond de stres.

Sper sa nu fie nicio problema si sa se regleze de la sine, cu ajutorul AC-urilor..Daca totusi nu se intampla, merg la alt medic.

Publicitate

loading...

#6 2011-11-16 09:54:48

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

buna,
as vrea sa stiu daca urmarile unei raceli la ovare se mai pot trata cumva sau ramai cu sechele pe viata.
anul acesta am racit pt prima data si de atunci (~ 2 luni) am dureri la ovare. apar ca o durere surda, sacaitoare, cand si cand. sau ca niste intepaturi, junghiuri. a mai patit cineva? ce tratament ati primit?
multumesc.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.