|
Nu esti logat.
Ce parere aveti de produsele Ardes?#1 2011-11-12 10:25:21
Ce parere aveti de produsele Ardes?Fetele as vrea sa stiu daca cineva dintre voi foloseste produse Ardes? Am citit cate ceva pe blogul Oanei Turcu si am citit diverse pareri si comentarii pozitive dar ma uitam ca au preturi destul de picante, ceea ce ma duce cu gandul ca si calitatea produselo trebuie sa fie pe masura, cel putin asa ar fi normal.Au o gama destul de vasta, fel de fel de produse, pentru par, corp, ten e.t.c.Pe mine ma interesa ceva impotriva caderii parului , produse pentru tonifiere si diverse creme, seruri, fiole pentru slabit, stiu ca au toate aceste produse dar as fi vrut sa stiu daca cineva dintre voi le-a folosit si a obtinut rezultate nu de alta dar nu-mi vine sa dau un pumn de bani si rezultatele... sa fie frectie la picior de lemn.Astept pareri Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima rasuflare ca sa-ti spun TE IUBESC. Offline #2 2011-11-15 17:47:19
Re: Ce parere aveti de produsele Ardes?Sa-nteleg ca nimeni dintre voi nu foloseste produse ardes? Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima rasuflare ca sa-ti spun TE IUBESC. Offline #3 2011-11-16 10:41:19
Re: Ce parere aveti de produsele Ardes?Cu-cu, nu e nimeni pe aici' Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima rasuflare ca sa-ti spun TE IUBESC. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|