homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sarcina peste anticonceptionale???

#1 2011-09-14 13:13:39

alleda
Membru
Inregistrat: 2011-09-14

sarcina peste anticonceptionale???

Salutate tuturor!
As vrea sa stiu de ce unele femei raman insarcinate cat timp iau ac corect???Am citit pe multe site-uri cum povestesc unele femei despre faptul ca au ramas insarcinate chiar daca luau corect ac.este posibil ca acestea sa nu le fi acceptat organismul si sa nu fi stiut?Cum se poate asa ceva ?Eu iau ac harmonet de un an si jumatate si incepe sa ma sperie gandul ca Doamne fereste ! as putea ramane si eu insarcinata si parca nu mai am incredere in ac sunt putin demoralizata + ca in ultima vreme m-am simtit foarte ciudat (arsuri pe piept,dureri de sani ,temperatura in corp,stare de somn..etc) sau astea sunt din cauza acestui stres pe care il am?? Anul viitor in primavara ma casatoresc,am nunta  si mie tare frica sa nu o dau in bara  sad ce ma sfatuiti sa iau in continuare si sa incerc sa imi recapat increderea in ele?? Si inca o intrebare :crede-ti ca ar fi timpul sa fac o pauza mai mare si daca da cam de cat timp?  neutral

Ultima oara a fost editat de alleda (2011-09-14 13:16:29)

#2 2011-09-14 13:20:31

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: sarcina peste anticonceptionale???

nu exista asa ceva forgetit daca le iei corect si nu iei chestii care sa interactioneze nu are ce sa se intample;
respectivele tipe ori au luat medicamente care au afectat absorbtia anticonceptionalelor, ori au ingerat substante care au facut acelasi lucru chiar fara sa-si dea seama; ceva tot au facut smile

a fost si pe forum un caz asemanator: o tipa a ramas gravida peste ac, si nu isi putea explica de ce; i-a luat vreo doua saptamani sa-si dea seama ca de ceva vreme bea constant ceai dintr-un amestec de plante, printre care si sunatoare... explicatii exista tot timpul, trebuie doar sa le gasesti.

cat despre pauza, ea se face doar daca ai probleme de sanatate care sa o impuna (de ex la ficat); altfel nu vei reusi altceva decat sa te dereglezi.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2011-09-14 16:21:11

alleda
Membru

Iti multumesc tare mult pentru raspuns ..chiar ai reusit sa ma incurajezi sa le iau in continuare si asta inseamna ca pot face dragoste oricand in orice zi fara nici o problema ...chiar de mai multe ori pe zi  smile  nu? poop

Ultima oara a fost editat de alleda (2011-09-14 16:23:00)

#4 2011-09-14 16:22:57

yoyolina
Moderator

repet: daca le iei corect (asta insemnand la timp, fara sa uiti vreuna, fara sa iei chestii care sa interactioneze, fara varsaturi etc) esti protejata 24/7, 365 de zile pe an; deci da, puteti presta non stop daca puteti lol

#5 2011-09-14 16:26:42

alleda
Membru

esti dragutza...ms mult poooop

Publicitate

loading...

#6 2011-09-14 16:31:11

yoyolina
Moderator

n-ai pentru ce smile

#7 2011-11-17 16:27:48

lori2012
New member
Inregistrat: 2011-10-28

yoyolina dar poti sa ne spui ce produse , plante strica eficacitatea ac??? eu deja imi fac griji, sa nu mainc ceva si sa dau in bara
stiu sigur de antibiotice, dar de altceva nu stiu nimic
merci smile

#8 2011-11-17 16:32:35

yoyolina
Moderator

gref si suc natural de gref (nu sucuri gen frutti fresh sau mai stiu eu ce)
antidepresive (in general medicamente care contin barbiturice, dar nu cred ca-i cazul)
sunatoare (medicamente care contin extract de sunatoare, ceai)
si cam atat smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.