homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menstruatie pese sarcina sau nu?!

#1 2011-02-24 10:08:01

Illy
Membru
Inregistrat: 2011-02-24

Menstruatie pese sarcina sau nu?!

Am o problema si am neaparat nevoie de sfaturi. disperat disperat
Am tot citit pe net despre menstruatia peste sarcina si mi-e tare frica sa nu ma aflu si eu in situatia asta si sa nu depistez sarcina la timp.
Test de sarcina am facut, cu cateva zile inainte de CM si a iesit negativ, apoi mi-a venit - prima zi nu foarte abundent, a doua zi foarte abundent, iar acum, a treia zi, la fel ca prima. Luna trecuta nu a fost foarte abundent, dar a durat 4-5 zile, adica atat cat dureaza de obicei. Nu stiu ce sa zic, sangele nu are culoare diferita, dar pare mai putin decat de obicei.
Si, inca ceva. Obisnuiam sa am ciclu destul de neregulat, uneori venea la 60 de zile, iar acum, din decembrie, observ ca vine la 32 de zile.
Greturi, ameteli, oboseala - nu prea am avut. In ianuarie am experimentat ceva greturi(au durat aprox 4-5 zile), dar le-am pus pe seama faptului ca de Craciun am mancat mai mult decat de obicei si mai gras, iar eu nu suport grasimile.
Acum, chiar nu stiu ce sa mai zic. Sunt doar prea speriata, sau am motive reale de ingrijorare? cesafac

#2 2011-02-24 10:13:57

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: Menstruatie pese sarcina sau nu?!

Din moment ce testul a iesit negativ si mai ales ca ti-a venit menstruatia, esti ok. Menstruatia peste sarcina nu este abundenta, ci in cel mai rau caz ceva mai abundenta decat un spotting.
Testul l-ai facut corect? Adica la 3 saptamani de la ultimul contact cu risc?

Ultima oara a fost editat de yoyolina (2011-02-24 10:14:19)

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2011-02-24 10:20:45

Illy
Membru
Inregistrat: 2011-02-24

Da, testul l-am facut la mai mult de 3 saptamani de la contacul cu risc

#4 2011-02-24 10:30:25

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Mna, atunci esti bine smile Poate e din cauza ca incepe sa ti se stabilizeze ciclul.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#5 2011-11-12 16:14:06

angi21
New member
Inregistrat: 2011-11-12

buna...sunt noua pe forum...am si eu o problema,de ceva timp ma simt balonata, dureri abdominale.. mestrele mi-au venit in anticip,la inceput niste eliminari maronii,o zi de ciclu normal... de rgula i-mi dureaza 4-5 zile... tre sa na preocup de ceva...poate fi vorba de o sarcina?

Publicitate

loading...

#6 2011-11-12 16:16:52

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

ai motive sa suspectezi o sarcina ?
poti face un test de sarcina daca au trecut macar 3 sapatamani de la contactul neprotejat

#7 2011-11-12 16:26:44

angi21
New member

problema e ca mereu am contacte neprotejate,folosim doar coitul intrerupt...si bine ca nu e unul dintre cele mai sigure...

#8 2011-11-12 16:32:49

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

fa un test de sarcina atunci
de ce nu folositi o metoda mai sigura, ca sa nu stai mereu cu frica ? poti merge la planning sa ti se prescrie anticonceptionale, de exemplu

#9 2011-11-12 16:54:10

angi21
New member

voi face un test ca sa-mi treaca din dubii.... ms

#10 2011-11-13 11:22:27

Vx2
Full member
Inregistrat: 2011-10-02

Fa un test dar... gandeste-te serios si la contraceptie. Coitul intrerup e o metoda ineficienta. Chiar daca exista persoane care folosesc metoda asta si spun ca nu au patit nimic, trebuie sa te gandesti ca ulciorul nu merge de multe ori la apa si in afara de asta... nu e in regula sa stai mereu cu un stres in plus 'oare sunt insarcinata, oare ...'
Incearca sa ajungi la un cabinet de planning si sa gasesti o metoda de contraceptie sigura, care ti se potriveste. Ar fi indicate si niste analize... nu e bine sa mergi pe incredere, oricat de bine crezi ca il cunosti pe cel de langa tine, e posibil ca nici macar el sa nus tie ca are ceva.
Suuces.

" Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams. If you're wondering which way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn't love you anymore."

#11 2011-11-18 16:48:39

iulia2008
New member
Inregistrat: 2011-10-19

Vx2 a scris:

Fa un test dar... gandeste-te serios si la contraceptie. Coitul intrerup e o metoda ineficienta. Chiar daca exista persoane care folosesc metoda asta si spun ca nu au patit nimic, trebuie sa te gandesti ca ulciorul nu merge de multe ori la apa si in afara de asta... nu e in regula sa stai mereu cu un stres in plus 'oare sunt insarcinata, oare ...'
Incearca sa ajungi la un cabinet de planning si sa gasesti o metoda de contraceptie sigura, care ti se potriveste. Ar fi indicate si niste analize... nu e bine sa mergi pe incredere, oricat de bine crezi ca il cunosti pe cel de langa tine, e posibil ca nici macar el sa nus tie ca are ceva.
Suuces.

Si eu sunt de aceeasi parere!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.