homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Insarcinata?

#1 2011-11-19 00:35:00

mari@petro
New member
Inregistrat: 2010-02-10

Insarcinata?

Buna, fetelor! Am si eu o  problema si as avea nevoie de cateva raspunsuri de la voi.
Pe data de 5 octombrie trebuia sa-mi vina menstruatia, inca nu mi-a venit nici in ziua de astazi... (19 octombrie) . Ma gandeam ca poate e din cauza unor medicamente pe care le-am luat pentru candidoza.... M-am gandit si la posibilitatea unei sarcini,desi eu si prietenul meu ne-am protejat.... Am facut un test de sarcina acum o saptamana si a iesit negativ. Sunt foarte stresata si chiar nu mai stiu ce sa cred... Stiu c-ar trebui sa ma duc la un control ginecologic, insa mi-e putin cam frica de raspunsul pe care-l voi primi si de aceea prefer sa mai astept o saptamana... Voi ce credeti? Exista posibilitatea de a fi ramas insarcinata?  hmm  cesafac

Un om nu trebuie sa incerce sa scape de complexe ci sa invete sa le accepte pentru ca ele ii conduc comportamentul in lume.

#2 2011-11-19 08:07:19

daienne
New member
Inregistrat: 2011-11-13

Re: Insarcinata?

uite eu imi dau cu parerea dar nu sunt un expert in domeniu. daca ai avut contacte protejate si ai facut test de sarcina si a iesit negativ,inseamna ca esti ok.

eu cred ca daca iti intarzie e din cauza pastilelor..mergi la medic cat mai repede.

dar mai asteapta si raspunsurile fetelor care stiu mai bine.. nocry

EU + TU = IUBIRE hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.