|
Nu esti logat.
O problema arzatoare, o singura greseala care m-ar putea costa :(#1 2011-11-20 00:39:02
O problema arzatoare, o singura greseala care m-ar putea costa :(Buna seara fetele! Sunt intr-o relatie stabila de 6 ani si jumatate. Totul bine pana aici doar ca aseara s-a produs inevitabilul pana in 2 ani de relatie am folosit cu strictete prezervativul de fiecare data, iar dupa 2 ani folosim metoda calendarului mai mult sau mai putin, dar un singur act sexual pe zi sau cu pauza de 2-3 ore, in timp ce urineaza, face dus, etc, mai pe scurt coit intrerupt. Nu am avut nicio sarcina nedorita in acesti 6 ani, cu ambele metode amintite mai sus. Ei bine, acum 2 zile ne-a luat valul, am baut un vinisor si ne-a luat cheful. La fel, prima oara, coit intrerupt, totul ok, doar ca eram cam in verva dupa primul act sexual, a ejaculat afara si am zis sa fie si al doilea act un pic cam repejor, adica la 10 minute. In aceste 10 minute nu stiu daca a urinat... Ce sanse am sa mi-o fi facut cu mana mea de data asta, adica o sarcina nedorita? Va multumesc si bine v-am gasit! Offline #2 2011-11-20 01:13:13
Re: O problema arzatoare, o singura greseala care m-ar putea costa :(Pai decat sa stai cu griji,ca am ramas,ca nu am ramas,ca sunt in perioada fertila ca nu sunt,mai bine gasesti o metoda de contraceptie,gen anticonceptionale si ai rezolvat problema,mai ales ca ai o relatie de atata timp.Sanse sunt slabe,cred ca deja murisera spermatozoizii,dar sunt femei care au ''norocul'' sa fie in per fertila si sa fie indeajus unul singur,deci te joci cu focul Sanse sa ramai,sunt,slabe dar sunt..nu te baza pe faptul ca nu ai ramas pana acum. Offline #3 2011-11-20 01:24:02
Re: O problema arzatoare, o singura greseala care m-ar putea costa :(Yep, ne gandim la anticonceptionale. Iar despre perioada fertila... Intre 15-20 a sosit cam de fiecare data, ma gandesc ca nu as fi in acea perioada. Hmm, deci sanse cam sunt daca imi mai poate impartasi si altcineva o parere, feel free to. Multumesc pt raspuns;) Offline #4 2011-11-20 01:29:16
Re: O problema arzatoare, o singura greseala care m-ar putea costa :(cu placere,nu cred ca s-a intamplat ceva anyway nu e chiar asa simplu nici sa ramai,nu pt toate femeile Offline #5 2011-11-20 11:56:53
Re: O problema arzatoare, o singura greseala care m-ar putea costa :(sanse sa ti-o faci cu mana ta ai la fiecare contact cu coit intrerupt... aceasta nu este o metoda de contraceptie eficienta absolut deloc. Plus ca aceasta metoda poate produce disfuntii erectile ale partenerului dupa un timp... nu cred ca va doriti asta, nu? Offline Publicitateloading...
#6 2011-11-20 12:31:54
Re: O problema arzatoare, o singura greseala care m-ar putea costa :(Nu, sub nicio forma nu ne dorim asta. Chiar maine ne vom indrepta catre un cabinet probabil pt anticonceptionale. Va multumesc frumos pt raspunsuri Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|