|
Nu esti logat.
Vreau sa aflu urgentttttt#1 2007-12-12 10:02:12
vreau sa aflu urgenttttttdak ai un ovar si iei anticonceptionale mai poti ramane Offline #2 2007-12-12 10:26:04
Re: vreau sa aflu urgenttttttnu (daca le iei corect)...nici daca ai 2 si iei anticonceptionale corect nu poti ramane... happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-12-12 14:00:09
Re: vreau sa aflu urgentttttthm asta stiu dar ma refeream dak fofosesc mai mult timp aticonceptionalele pot ajunge la riscul sa nu mai raman de loc???Adik e mai mare riscul cu unu ovar sa nu mai raman de loc decat cu doua?? Offline #4 2007-12-12 14:01:51
Re: vreau sa aflu urgenttttttnu ramai infertila de la ele.oricum avand doar un ovar ramai mai greu insarcinata eu asa stiu VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2007-12-12 14:05:06
Re: vreau sa aflu urgenttttttMs ,sunt cam speriata pe tema asta pt k mai tarziu adi cam peste 2-3 ani mi-as dori un bebe si nu vreau sa contstat atunci k nu mai pot ramane sau sa ma mai chinui ink 2 ani k sa il pot avea. Offline Publicitateloading...
#6 2007-12-12 14:12:17
Re: vreau sa aflu urgenttttttniciodata nu stii cand vei avea un bebe...asa ca ia anticonceptionalele acum linistita si ai sa vezi ca totul o sa fie k Offline #7 2007-12-12 15:01:45
Re: vreau sa aflu urgenttttttPe langa faptul ca nu exista riscul de infertilitate, exista si multe tratamente care te ajuta sa ramai insarcinata, daca e sa ai probleme in a ramane insarcinata din cauza lipsei unui ovar. Colega mea de birou stiu ca face un astfel de tratament. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #8 2007-12-13 15:59:14
Re: vreau sa aflu urgenttttttam inteles,Totul este linistitor.va multumesc tuturor pt raspunsuri. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|