|
Nu esti logat.
Cauterizare rana col#1 2009-04-07 14:48:48
cauterizare rana colIeri mi-am facut o cauterizare a unei rani pe col. Inaimte de asta am intrat pe diverse forum-uri, inclusiv acesta, ca sa aflu mai multe despre aceasta procedura de la cele care au trecut deja prin asa ceva. Am citit ca nu doare, doar pisca putin, ca e cu anestezie...ei bine, in cazul meu nu a fost deloc asa. Mi s-a facut procedura fara anestezie de nici un fel si A DURUT ingrozitor. Nu am intrat ca sa le sperii pe alte "candidate" la aceasta procedura, ci doar ca sa aflu daca e normal, daca mai sunt fete care au trecut prin asa ceva. Multumesc. 35+ babyboy Offline #2 2009-04-07 15:00:24
Re: cauterizare rana colMie mi s-a facut anestezie, dar cand am fost la pansament am mai vb si cu alte fete care au facut aceasta procedura si au zis ca nu li s-a facut anestezie dar li s-a dat inainte o pastila ca un fel de sedativ, dar ca totusi nu a durut atat de tare, a fost suportabil. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #3 2009-04-07 15:05:11
Re: cauterizare rana coloff doamne ..cum fara anestezie ?....pai tu nu ai intrebat doctorul inainte ...ce si cum ...asa e normal sa-ti explice inainte toata procedura .... ..be the best ...fuck the rest )) Offline #4 2009-04-07 15:19:16
Re: cauterizare rana colNici un fel de anestezie, nici locala, nici vreo pastila sedativ... nimic !Inainte sa urc pe masa mi-a spus asistenta ca o sa piste putin. Imi venmea sa-i strang de gat la final, si pe ea si pe dr. 35+ babyboy Offline #5 2009-04-07 15:38:06
Re: cauterizare rana colAzi mi-e bine, dar nu o sa uit prea usor ziua de ieri. De felul meu, sunt curajoasa si chiar m-am dus la cauterizare cu o nota considerabila de optimism, mai ales ca citisem pe forum-uri ca e totul in regula. Ma gandeam, daca asta doare in halul in care a durut, cum o fi cand nasti ? Probabil ca astfel de doctori nu vor decat sa isi termine treaba cat mai repede, sa-si faca norma, adica nr de paciente pe care si le-au propus pe ziua respectiva...si atat. 35+ babyboy Offline Publicitateloading...
#6 2009-04-07 15:45:23
Re: cauterizare rana colDepinde, anne. Asta cu anestezia ramane la latitudinea doc si am obs ca sunt destul de multi care nu recomanda anestezia pt cauterizre. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #7 2009-04-07 15:50:08
Re: cauterizare rana colMersi de sfat ! Va pup ! 35+ babyboy Offline #8 2009-04-07 16:17:32
Re: cauterizare rana colsanatate anne85 ! ..be the best ...fuck the rest )) Offline #9 2009-04-07 23:45:54
Re: cauterizare rana coleu am avut o doc super, deci nu pot sa dau vina pe ea. a incercat fara anestezie deoarece mi-a spus ca cele mai multe dintre paciente suporta foarte bine fara. numai ca a trebuit sa cer urgent anestezie cand am vazut cum e. s-a oprit si mi-a facut anestezie ( xilina parca). a fost mai bine dar tot a durut TARE cu toate ca facea pauze din cand in cand sa ma mai calmez. dar nu ma mir, pe mine orice ma doare f tare. cand trebuie sa-mi lucreze la vreo masea la stomatologie, imi trebuie doza dubla de anestezic. asa ca depinde de pragul de durere al fiecaruia. Ultima oara a fost editat de gargarita (2009-04-07 23:46:30) Offline #10 2009-04-07 23:53:03
Re: cauterizare rana colMie mi-a facut cauterizarea fara nimic...nici anestezie,nici sedativ...siu nu m-a durut deloc,desi rana era mare cat o monede da 50 bani ...depinde de la persoana la persoana Oricat ti-ar fi de greu nu uita sa zambesti...maine va fi mai bine Offline #11 2011-11-24 10:15:32
Re: cauterizare rana colanne imi spui te rog ce fel de cauterizare ti-a fost facuta? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|