|
Nu esti logat.
Va rog ajutati-ma....#1 2007-12-13 22:50:11
Va rog ajutati-ma....Buna!Sunt noua pe acest forum si ma bucur foarte mult ca am gasit un site cu care pot sa vorbesc orice si sper sa ma ajutati.In primul rand sunt foarte stresata deoarece mi-a intarziat menstruatia de vreo 5 zile si (va spun sincer am stat o zi intreaga afar in frig de nu mi-am mai simtit picioarele)si cred ca de la acest lucru poate fi.In al doilea rand vreau sa va spun ca in timp ce merg la baie(urina)ma pisca foarte tare,si cand ma atin pe exteriorul vaginului ma pisca si pare iritat.Cineva mi-a spus sa folosesc ceai de musetel.Ce parere aveti ce sa fac ce sa folosesc??Port pantaloni stramtii sa fie de la asa ceva?? Offline #2 2007-12-13 22:56:50
Re: Va rog ajutati-ma....mai degraba eu as merge la medic...poate fi infectie urinara...dar poate fi si altceva...trebuie investigat...ce e nu va trece cu ceai de musetel... happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-12-13 22:59:09
Re: Va rog ajutati-ma....in postul tau nu ne dai nici un dtaliu despre viata ta sexuala,daca folosesti vreun mijloc de protectie,cat de regulata iti este menstra...asadar noi ce raspuns sa iti dam?nu stiu daca doar de la frig e posibil sa iti intarzioe 5 zile. ai avut vreun contact sexual cu rosc care sa te duca cu gandul la o posibila sarcina?pt treaba cu iritatia te sfatuiesc sa mergi la dr! Offline #4 2007-12-13 23:05:14
Re: Va rog ajutati-ma....Da folosesc un mijloc de protectie(prez), pana luna aceasta menstruatia mea era normala luna aceasta am fost racita foarte tare,si mia fost si foarte frig.Nu ma gandesc la o posibila sarcina pt ca nu se poate,(am avut intotdeauna grija).Prietenul meu ma asigura de acest lucru daca pana in a 7 zi nu-mi vine imi fca un test.Dar de unde mi-a aparut aceasta infecti??Daca imi fac un examen de urina s-ar gasi infectia?? Offline #5 2007-12-13 23:16:00
Re: Va rog ajutati-ma....si inca ceva poae sa fie de la antibiotice ...de la jumaatea luni noiembrie pana acuma iau numai medicamente ca am fost foarte racita,Am luat si antibiotice.Ar trebui sa-mi fac un test de urina?? Offline Publicitateloading...
#6 2007-12-13 23:18:45
Re: Va rog ajutati-ma...._p_ ai warn pt ca nu ai editat...te rog citeste regulile...daca ai luat anticonceptionale atunci te rog mergi la ginecolog...s ar putea sa fie vb de candida...nu e grav dar trebuie tratat...dar eu imi dau doar cu presupusul...deci fuguta la medic... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|