|
Nu esti logat.
Virginitate#1 2011-11-23 16:23:05
VirginitateBuna! As dori sa adresez o intrebare, in numele unei amice, care se confrunta cu o situatie mai neplacuta. Asadar, amica mea este virgina si a incercat de mai multe ori sa aiba relatii sexuale, dar de fiecare data partenerul nu a reusit sa penetreze himenul. Amica mea mi-am mai povestit ca de cele mai multe ori, partenerul nu ajungea nici macar pana la himen, deoarece muschii vaginali erau foarte contractati. Acum, eu stiu ca himenul este destul de aproape de intrarea in vagin si marile probleme apar pentru ca e dureroasa ruperea himenului, nu ca nu se ajunge pana la el. Ma puteti lamuri cum sta treaba mai exact? Offline #2 2011-11-23 16:28:13
Re: Virginitatehimenul este la intrarea in vagin, deci nu mai e virgina daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2011-11-23 16:35:35
Re: VirginitateHmmm, pai nu cred ca a reusit sa nu mai fie Dar, asa stiam si eu, ca himenul este la intrare...dar este posibil sa nu poata ajunge pana la himen? sa fie atat de stresata, incat sa nu reuseasca partenerul sa ajunga pana la himen? Offline #4 2011-11-23 16:41:29
Re: Virginitatecam greu; daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #5 2011-11-24 14:16:17
Re: VirginitateYoyo, zice ca a fost la ginecolog si e inca acolo ( himenul) ..... deci pe viitor, cand mai incearca, daca e total relaxata nu ar trebui sa fie vreo problema, nu? Offline Publicitateloading...
#6 2011-11-24 14:20:05
Re: Virginitateda, relaxare, preludiu lung si eventual un lubrifiant daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #7 2011-11-24 14:47:23
Re: Virginitatetrebuie sa ii transmit Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|