homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Locuintza pt caini-2

#20 2011-11-24 14:49:16

Karina_
Full member
Inregistrat: 2010-12-16

Re: locuintza pt caini

Problema e ca oricum eutanasiera nu va da niciun rezultat. Trebuie educati oameni sa nu-si mai lase cainii pe strazi, si sa ii castreze, numai asa o sa ajungem sa fim o tara civilizata. Nu sunt de acord cu eutanasierea, o solutie buna ar fi castrarea tuturor cainilor de pe strazi, si eventual si cei fara pedigree(de aici face parte si al meu deci sa nu se inteleaga ca am eu caine mai cu mot si am fite), in felul asta in cativa ani am ramane fara niciun caine pe strada si nici nu le-am chinui aiurea. Dar pentru guvern e mai usor sa ii omoare pe toti decat sa trimita chiar maine masini dupa caini sa castreze absolut tot, de la A la Z si sa le dea frumos drumul pe strazi, sau sa construiasca adaposturi(dar sa fie conditii nu sa stea 10 caini intr-o cusca de 3) si sa le caute stapan, iar eutanasiati sa fie decat cainii foarte agresivi sau foarte bolnavi. Dar din pacate traim in jungla unde baietasii de cartier dau cainii la lupte, unde oamenii daca aud ca vin higherii sa eutanasieze cainii de la bloc ii baga in casa sa nu cumva sa ii raneasca, unde oamenii le dau un sut in fund propiilor caini si ii trimit in strada,
Sincer eu sunt undeva la mijloc, avand caine stiu cum e sa il plimbi decat in jurul blocului ca daca iesi din perimetru sar haitele pe tine si daca se apara cainele tot tu esti de vina ca ai caine agresiv, dar vina le apartine persoanelor care ii hranesc dar nu isi asuma responsabilitatea, pentru ca normal ca e mult mai usor sa arunci un os pe geam decat sa iei un caine in casa si sa il ingrijesti de la A la Z, sau macar sa ii gaseasca un stapan.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.