|
Nu esti logat.
Prurit genital#1 2011-11-20 23:04:33
Prurit genitalM-am procopsit nu stiu cum cu pruritul asta genital dar nu e vaginal ci numai la exterior,este o mancarime destul de puternica,secretia este normala,nu s-a modificat...mi-am cumparat azi nidoflor crema,s-a mai ameliorat senzatia de mancarime cu mult dar tot nu stiu ce poate fi...Poate stiti voi? I can be sweet,I can be tough,I can be an angel,I can be a bi*ch, I can be your friend or your worst enemy.It depends how you treat me. Offline #2 2011-11-20 23:43:52
Re: Prurit genitaleu zic ca este o infectie cu ceva bacterie sau ciuperca, nu trebuie neaparat sa ai mancarimi in interior, oricum nu ai asa ceva in interior ci doar la intrarea in vagin ca sa spun asa. nidoflorul este antifungic, deci daca s-a ameliorat de la el, e foarte posibil sa fie candida. nu e obligatoriu sa ai scurgeri neobisnuite. si nu e o idee buna sa folosesti orice medicament de capul tau... cum zicea moksha parca nu e crema hidratanta pentru maini... cu 2 zile inainte de controlul ginecologic parca, sa nu mai folosesti crema, ca sa nu influentezi analizele, de fapt eu zic sa nu o mai folosesti deloc ca poate nu-ti iese nimic la analize si peste o saptamana iar te mananca si ai dat si banii degeaba plus timpul. Offline #3 2011-11-24 13:25:29
Re: Prurit genitalmultumesc de raspuns,am fost ieri la farmacie si am luat Diflucan,doza unica,am mai folosit si crema intre timp,am luat pastila ieri dupa masa,s-au mai ameliorat simptomele insa azi dimineata tot mai aveam usoare mancarimi...in cat timp isi face efectul pastila asta? I can be sweet,I can be tough,I can be an angel,I can be a bi*ch, I can be your friend or your worst enemy.It depends how you treat me. Offline #4 2011-11-24 13:48:00
Re: Prurit genitalpai andreea ai facut exact ce ti-am zis sa nu faci anyways, diflucanul desi scrie pe prospect ca se ia in doza unica, se mai ia o doza dupa 3-4 zile, pentru ca altfel e posibil sa mai ramana spori si sa revina candida in maxim o saptamana, si eu iau diflucan acum recomandat de medic, si dupa prima pastila + ovule si crema tot ma mai manca inclusiv azi cand trebuie sa iau a doua pastila. s-ar putea sa fie nevoie si de ceva local (ovule dar nu lactobacili) DAR andreea DACA este candida... nu zic ca si medicul meu mi-a dat diflucan fara sa ceara antifungirama deci se putea sa ma trezesc ca e rezistenta la fluco-cum ii zice ce contine medicamentul si sa dau alti bani... DAR macar eu stiam clar ca am candida si nu altceva sau nu candida+altceva pentru ca am facut niste analize de laborator... daca nu vrei sa dai bani pe medic sau nu ai, macar pe viitor du-te la un laborator si cere analziele si platesti doar analizele si le scrii pe forum sa fie interpretate sau inveti si tu acolo macar putin sa le citesti sa vezi ce ai! e esential. acum desi nu se recomanda tratamente pe forum din moment ce ai bagat diflucan in tine macar mai ia inca o pastila peste 3-4 zile, iar peste o saptamana de la tratament poti merge la un laborator sa faci analize (ca sa vezi daca ti-a trecut, in cazul tau ca sa vezi ce ai sau daca mai ai ceva). Offline #5 2011-11-24 15:31:10
Re: Prurit genitalda,pai nu apucasem sa citesc raspunsul tau,asa o sa fac,multumesc de raspuns! I can be sweet,I can be tough,I can be an angel,I can be a bi*ch, I can be your friend or your worst enemy.It depends how you treat me. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|