|
Nu esti logat.
Nodul in zona inghinalamai mult de o luna#1 2011-11-23 23:08:39
nodul in zona inghinalamai mult de o lunahello... de mai mult de o luna mi-a aparut un fel de nodul la linia chilotului. initial era cat un bob de piper , dar in timpul menstruarie s-a marit considerabil. m-am gandit initial ca ar fii un furunc, insa il am de prea mult timp si ar fi trebuit sa coaca pana acum . some help with that ?! Offline #2 2011-11-23 23:42:13
Re: nodul in zona inghinalamai mult de o lunahpv? negi adica? te epilezi cu ceara sau epilator, penseta ceva? daca da, poate fii un fir crescut in piele si infectat care inca nu vrea sa se vada sau sa se sparga puroiul. doare la atingere? daca apesi? daca nu doare e mai probabil sa fie neg... folosesti prezervativ? Offline #3 2011-11-24 11:59:06
Re: nodul in zona inghinalamai mult de o lunaadica un ganglion ? Offline #4 2011-11-24 17:05:13
Re: nodul in zona inghinalamai mult de o lunafolosesc crema, nu ceara si da e destul de dureros Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|