|
Nu esti logat.
Durere vaginala#1 2011-11-25 15:54:38
durere vaginalaDe ceva vreme am o durere vaginala suparatoare, chiar nu puteam sa dorm noaptea de durere . Am fost la medic si in urma analizei de secretie mi s-a spus ca am candida ( nimic nou pt. ca ma confrunt cu problema asta de vreo 2 ani) si coci.Mi s-au prescris doua ovule de Lomexin si 7 ovule de Feminella hyalosoft( nu stiu exact pt ce). Tratamentul mi-a mai ameliorat simptomele dar tot am ramas cu o durere parca in vagin, un disconfort. Credeti ca este vorba de altceva, vreo raceala sau tratamentul nu a fost bun? Mentionez ca Papanicolau si restul analizelor sunt bune.Ce alt tratament sa incerc?Multumesc anticipat. Offline #2 2011-11-25 16:00:07
Re: durere vaginalaincearca si cera sa iti reechilibrezi flora vaginala,evetual iaurt pus seara in vagin(5-7 zile pui cu o seringa fara ac de 5 ml iaurt,te uiti pe ingrediente da nu aibe coloranti sau lapte praf unu cat mai simplu si fara fructe) © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|