homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Durere vaginala

#1 2011-11-25 15:54:38

buburuza29
Membru
Inregistrat: 2011-11-25

durere vaginala

De ceva vreme am o durere vaginala  suparatoare, chiar nu puteam sa dorm noaptea de durere sad . Am fost la medic si in urma analizei de secretie mi s-a spus ca am candida ( nimic nou pt. ca ma confrunt cu problema asta de vreo 2 ani) si coci.Mi s-au prescris doua ovule de Lomexin si 7 ovule  de Feminella hyalosoft( nu stiu exact pt ce). Tratamentul mi-a mai ameliorat simptomele dar tot am ramas cu o durere parca in vagin, un disconfort. Credeti ca este vorba de altceva, vreo raceala sau tratamentul nu a fost bun?  Mentionez ca Papanicolau si restul analizelor sunt bune.Ce alt tratament sa incerc?Multumesc anticipat.
P.S
Imi cer scuze de unele eventuale greseli, daca nu am postat unde trebuie sunt noua pe aici.

#2 2011-11-25 16:00:07

daenarys
Vizitator

Re: durere vaginala

incearca si cera sa iti reechilibrezi flora vaginala,evetual iaurt pus seara in vagin(5-7 zile pui cu o seringa fara ac de 5 ml iaurt,te uiti pe ingrediente da nu aibe coloranti sau lapte praf unu cat mai simplu si fara fructe)

ovulele feminella cred ca au fost o idee buna pt ca hidrateaza mucoasa vaginala asa ca din cand in cand merg sa fie folosite

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.