|
Nu esti logat.
Ajutor! fetelor de 6 ani am aceasta problema#1 2011-11-25 02:08:05
ajutor! fetelor de 6 ani am aceasta problemabuna seara fetelor urmaresc de vreo 2 ani forumul dar nu prea aveam curajul sa deschid un topic.acum 6 ani mi-a aparut un cos pe mijlocul nasului toate bune si frumoase dar mi-a ramas o gaura mica nu este foarte vizibila dar ma deranjeaza foate tare,am mai vazut persoane cu aceeasi problema chiar pe mijlocul nasului dar mi-a fost un pic jena sa intreb ce si cum.va rog ajutati-ma.multumesc. Offline #3 2011-11-25 08:50:10
Re: ajutor! fetelor de 6 ani am aceasta problemace sa faca pt a scapa de gaura daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #4 2011-11-25 12:07:21
Re: ajutor! fetelor de 6 ani am aceasta problemaEmilya:vreau niste sfaturi de la voi cum sa scap de aceasta gaura care mi-a ramas din cauza unui cos.multumesc Offline #5 2011-11-25 15:04:41
Re: ajutor! fetelor de 6 ani am aceasta problemamergi la un medic dermatolog poate iti spune ce trebuie sa faci pt a se inchide porii. What doesn't kill me, makes me stronger Offline Publicitateloading...
#6 2011-11-28 01:27:55
Re: ajutor! fetelor de 6 ani am aceasta problemamultumesc Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|