|
Nu esti logat.
FIBROMATOZA UTERINA???#1 2011-11-29 11:16:58
FIBROMATOZA UTERINA???Bine v-am gasit, doamna doctor!...Va rog frumos daca puteti sa ma lamuriti si pe mine de ce apar diferente de la o ecografie la alta?....Sa va spun: - Am efectuat o ecografie generala pe data de 6 iulie 2011. totul a iesit - ok, mai putin organele genitale....rezultat- uter-dimensiuni-61/40 mm...forma piriforma....ecostructura - neomogena DIFUZ?....grosime endometru -4 mm...ovare- ovar drept-29/18 mm si ovar stang -30/20 mm....ecostructura - normala....in josul paginii la concluzii, domnul doctor a notat - Fibromatoza uterina...M-am speriat si am mers sa fac inca o ecografie la alt medic ...pe data de 23 noiembrie 2011...i-am mentionat doamnei doctor ca am mai efectuat o ecografie unde a iesit fibromatoza uterina, pentru a se uita mai atent in zona uterului...si dansa a spus ca nu este nici o problema pentru ca e ceva difuz....si ca atare dansa a notat - uter 73/57 mm, am inteles ca este mai mare dat fiind ca ma aflam in a 9-a zi de la data inceperii menstruatiei (menstruatia dureaza 3-4 zile)....MIOMETRU -STRUCTURA NORMALA....endometru -7 mm...ovare -normale si a mai scris- fara lichid in cavitatea peritoneala..Sunt in ceata!....Ce spuneti de aceste 2 ecografii? dansa nici nu a mai mentionat fibromatoza uterina....Oare de ce?....Mentionez ca am 44 ani, o nastere in urma cu 19 ani, un avort la cerere cam la 3 ani dupa ce am nascut normal, deasemenea analize generale ,sange si urina totul ok, tiroida -ok, analize hormonale =-ok, nu iau nici un tratament halopat... ..Va multumesc din suflet si va rog sa ma ajutati sa inteleg cum sta treaba cu mine!...Astept un raspuns avizat si plin de bunavointa ... Pana atunci, va doresc toate cele bune! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|