|
Nu esti logat.
Sangerari nazale...mai ciudatele#1 2011-11-30 08:01:29
Sangerari nazale...mai ciudateleDeci, am problema asta cu faptul ca atunci cand imi suflu nasul ies si capilare desprise si putin sange pe el. Acum, nu mi-as bate capul cu asta in mod normal, dar avand in vedere cat de neobisnuita e situatia la mine incep sa intru in panica. Practic: Offline #2 2011-11-30 09:57:39
Re: Sangerari nazale...mai ciudatelemi mi se intampla asta in mod curent, mai ales iarna cand aerul prea uscat din camera face sa se deshidrateze mucoasa nazala... cel putin la mine asta am observat Offline #3 2011-11-30 10:07:44
Re: Sangerari nazale...mai ciudatelesi eu zic ca-i normal; frigul de afara si aerul prea uscat, cum zice heim, au efectul asta uneori; si daca il mai si "agresezi" cu suflatul, vezi si tu ce iese... daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #4 2011-11-30 11:37:30
Re: Sangerari nazale...mai ciudateleSi eu exact aceeasi problema in fiecare iarna. Un vas cu apa langa calorifer (sau alta sursa de caldura) sau un umidificator de aer rezolva problema aerului uscat din camera. Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|