|
Nu esti logat.
Pot continua anticonceptionalele un blister dupa altul???????-2#20 2011-11-29 15:39:32
Re: pot continua anticonceptionalele un blister dupa altul???????
Ce sa iti povestesc. Pot sa te intreb de ce esti asa de rautacioasa? Poate nu am bagat de seama. A si multumesc ca ti-ai bagat nasul la subiectul pe care l-am deschis(nunta) am cerut doar un sfat nimik mai mult. Offline #21 2011-11-29 15:56:12
Re: pot continua anticonceptionalele un blister dupa altul???????nu sunt rautacioasa, sunt moderator si treaba mea e sa curat forumul; in ultima vreme toata lumea deschide subiecte, de aia ma vad obligata sa le atrag atentia ca exista un buton "cauta" care e acolo pt a fi folosit, stai linistita, nu-i nimic personal. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #22 2011-11-29 16:17:22
Re: pot continua anticonceptionalele un blister dupa altul???????Ok iti multumesc de explicatie. Cred ca doar de 3 sau 4 ori am intrat pe acest site prea multe nu stiu. Scz. Offline #23 2011-11-30 16:25:18
Re: pot continua anticonceptionalele un blister dupa altul???????o sa te prinzi tu ce si cum, citeste si regulamentul intre timp daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|