homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sangerari in afara menstruatiei

#1 2011-11-20 18:46:31

danza
New member
Inregistrat: 2011-07-04

sangerari in afara menstruatiei

Buna.
am si eu o mica problema: la cam o saptamana dupa menstruatie, am descoperit cateva picaturi de sange. este a doua oara, mi s-a mai intamplat in urma cu 2 luni sau 3.
as vrea sa stiu: este ceva normal?
mentionez ca am 21 de ani, insa am o rana pe col, pt care iau tratament si care se vindeca destul de bine. am facut si colposcopie si e ok.
in plus, in ultimele doua dati menstruatia mea a tinut mai putin decat inainte: de la 4-5 zile am ajuns la 2-3 si o cantitate mai redusa de sange.

#2 2011-11-21 11:10:48

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: sangerari in afara menstruatiei

daca iei anticonceptionale, mergi la planning si discuta despre chestia asta, e posibil sa fie nevoie sa le schimbi.
ar putea fi si de la rana, mai ales daca inainte de sangerari ai avut contacte sexuale.

#3 2011-11-21 20:26:44

danza
New member
Inregistrat: 2011-07-04

nu mai sunt activa sexual de aproape 5-6 luni. nu iau anticonceptionale.
chiar nu imi dau seama ce poate fi...
rana este ok din ceea ce zice medicul, am facut si col[oscopie si zicea ca e posibil sa nici nu ajung la cauterizare daca raspunde ok la tratament.

#4 2011-11-22 01:14:44

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

danza, eu cred ca este vorba despre ovulatie. e mult mai frecvent decat se crede si nu inseamna absolut nimic patologic, pur si simplu e o varianta a normalului.

desigur, daca te ingrijoreaza, un control niciodata nu strica...poate fi si din cauza ranii, nu pot exclude eu pe un forum absolut nimic, doar iti spun ca mi se pare mai logic sa fie de la ovulatie.

in plus, avand in vedere modificarile fluxului menstrual, daca ai vreme poate ar fi bine sa mergi la medicul de familie sau la endocrinolog si sa faci niste analize hormonale, sa vezi ce si cum.

sanatate!

#5 2011-12-01 12:41:44

trifpaula
New member
Inregistrat: 2010-09-22

Buna. Am Si Eu Intrebare. Iau Marvelon 21 De Vreo 3 Ani. Ultima Data Am Facut  O Pauza In Urma Cu Vreo 7 Luni. Din Blisterul De Luna Aceasta  Mai Am De Luat 6 Pilule. Am Avut Contact Sexual Cu 2 Zile In Urma Iar Azi Am Avut Niste Dureri  Gen Menstruale Si Scurgeri Maronii-rosiatice Ca Si In Debutul Menstuatiei. Care Poate Sa Fie Explicatia? Este Prima Data Cand Mi Se Intampla Asa Ceva. Mentionez Ca Nu Am Luat Antibiotice, Nici Nu Am Vomat Si Nici Nu Am Avut Scaune Moi...ce Poate Sa Fie? Sunt Destul De Ingrijorata. sad

iubesccc hjartahjartahjartahjartahjartahjarta

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.