homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum ce difera Diane 35 de alte anticonceptionale?

#1 2011-11-21 23:28:47

Temb
Membru
Inregistrat: 2011-11-21

Cum ce difera Diane 35 de alte anticonceptionale?

Buna seara,

Acum cateva zile am inceput sa iau din nou anticonceptionale - Diane 35 si dupa ce am luat prima pastila nu am mai avut deloc menstruatie.Nu pot sa imi dau seama daca este sau nu necesar sa imi consult medicul ginecolog.Exista diferente majore intre Diane 35 si alte conceptionale (Yasmine spre exemplu)?Am inteles ca acestea sunt oarecum foarte puternice.

Multumesc anticipat,
Andreea A.

#2 2011-11-21 23:48:05

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: Cum ce difera Diane 35 de alte anticonceptionale?

Da, diane35 au o concentratie mai mare de hormoni si, de regula, se dau in scop curativ: chisturi ovariene, tulbuari menstruale,dereglari hormonale etc. Celelalte, precum yasmin, yaz etc, au o concentratie mai mica de hormoni si sunt indicate in contraceptie.

Daca te referi ca ai luat AC.uri in prima zi de menstruatie si din acea zi ti s-a intrerupt menstruatia, nu este nicio tragedie. Se poate intampla asta in prima luna de AC.uri, fara sa fie considerata ceva patologic, dereglare & co. Mult succes!!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#3 2011-11-23 20:46:04

hanna22
New member
Inregistrat: 2011-03-18

Buna seara,am si eu o problema . Am facut azi o eco vaginala si mi-a scris urmatoarele: uter retroversat 68/36.4 gros 6.5mm,ovarul dr polichistic 38.3/28.2 numeroase formatiuni tronsonice intre 0.3-11 mm , ovarul stang cu aceleasi caractere,34.1/21.8,numerosi foliculi dispusi pe toata sectiunea,cel mai mare 8.2mm.
Mi-a zis ca ar trebui sa iau Diane 35,dar din cauza ca am probleme cu greutatea sa ma duc intai la endocrinolog sa fac analize,inainte sa incep sa le iau. Sunt bune pentru ce problema am eu ?? si este grav ceea ce mi-a iesit,adica acele dimensiuni sunt mari??multumesc anticipat.

#4 2011-11-23 22:24:13

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Da,de regula diane se dau pentru chisturi,dereglari. Nu ai de ce sa iti faci griji,respecta indicatiile medicului si va fi bine.daca el nu a zis ca e grav,inseamna ca asa e. smile

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#5 2011-11-25 09:30:39

hanna22
New member
Inregistrat: 2011-03-18

multumesc frumos pt raspuns.

Publicitate

loading...

#6 2011-12-02 00:18:22

Temb
Membru

Buna,
Am luat Diane 35 si dupa cum am scris mai sus nu am mai avut mestruatie.Acum vreo 7 zile aprox,mi-a venit si acum nu se mai opreste.Este ceva in neregula?Si in afara de asta am dureri mai mari decat atunci cand nu luam anticonceptionale.Dureri de burta, de spate si de cap.
Sa continui cu anticonceptionalele? grater

Ultima oara a fost editat de Temb (2011-12-02 00:19:53)

#7 2011-12-02 00:30:46

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

se poate in primele 3 luni de administrare sa ai asa-numitele "spottinguri"adica mici pete ce pot aparea pe parcursul lunii (in afara timpului in care ar trebui sa iti vina menstra).
la tine e posibil sa se fi suprapus acest spotting cu perioada de menstra, de asta dureaza asa mult. (sau menstra sa se fi continuat cu acel spotting, ca nu ai spus daca menstra a venit la timp sau mai repede)
cand o sa incepi iar o noua folie, o sa se mai diminueze cantitatea, sau chiar o sa se opreasca menstra dupa cateva pastilute.
doar daca te simti foarte rau si menstra e abundenta iti recomand sa mergi la un doctor ca sa isi dea si el cu parerea. le iei la recomandarea cuiva? sau dupa auzite? smile

totusi, in primele 3 luni, poti sa te astepti la orice.
eu am avut greturi, dureri de cap si de burta aiurea (mai ales in prima luna de administrare) si menstra chiar abundenta si care ma tinea 7-8 zile(care inainte de anticonceptionale ma tinea 4-5). insa cu timpul organismul s-a acomodat cu acest tratament hormonal si menstra ma tine 3 zile si nu mai am niciun fel de simptom. iau de 1 an de zile anticonceptionale.

stai linistita.

puss

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#8 2011-12-02 01:09:10

Temb
Membru

Multumesc mult pentru raspuns. Da, le iau la recomandarea medicului.M-am mai linistit wink)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.