|
Nu esti logat.
Help:(((#1 2007-12-13 22:27:12
help:(((nu radeti va rog momentan tremur si mor de frika...azi am descoperit pe cap la mine,asa ca un cucui o formatiune, si nu m am lovit nu am facut nk?unde sa ma dc ce sa fac?mor de frik ?la ce medic maine?am nevoie de sfat si incurajari... take me as i am or watch me as i go! Offline #2 2007-12-13 22:30:10
Re: help:(((in primul rand nu te agita...poate te ailovit si nu mai ti minte...se intampla...mergi prima oara la medicul de familie...va sti el ce si cum... happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-12-13 22:31:21
Re: help:(((pe bune nu m am lovit deci super sigur si la cat de negativista sunt eu, ma gandesc numai la kkturi:( take me as i am or watch me as i go! Offline #4 2007-12-13 22:34:48
Re: help:(((stiu cum e...dar e esential sa gandesti pozitiv...pe cat posibil... happy with him...inlove with him... Offline #5 2007-12-14 21:45:52
Re: help:(((stie careva daca calmogenu e bun pt tahicardie?mie asta mi a dat doctorita? take me as i am or watch me as i go! Offline Publicitateloading...
#6 2007-12-14 23:42:12
Re: help:(((asa mi s-a intamplat si mie, dar aveam dupa cap, deasupra zonei cervicale...era ca un cucui dureros...si nu era un cucui ci un ganglion inflamat. mi-a trecut dupa o sapt de doxiciclina si ibuprofen...acuma tu poate te-ai lovit sau ceva... Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...? Offline #7 2007-12-15 00:37:49
Re: help:(((Bunica mea avea vreo 2 negi pe cap, ca niste cucuie, si am mai vazut si la altii... Ia vezi, se misca odata cu pielea, ca daca se misca, o fi tot aia...Sau poate te-ai lovit in somn...Mai vezi pana maine... Offline #8 2007-12-15 10:09:30
Re: help:(((am fost la medicu de familie.si mi a zis s nu ma sperii ca is deviatii ale boltei crainene,,nu sh ea asa mi a zis:| take me as i am or watch me as i go! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|