homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Problema menstruatiei.

#1 2011-11-25 21:30:57

AnonimG2
New member
Inregistrat: 2011-04-27

problema menstruatiei.

Salut.As avea o intrebare,am avut mai multe contacte sexuale cu prietena mea (si protejate si nu) iar pe 21 i-a venit menstra (cu doua zile mai repede).Prima zi i-a venit maro,doua zile rosu,relativ abundent,iar urmatoarele 3-4 zile maro (in cantitati normale ,nu mici nici mari).Exista posibilitatea sa fie gravida?!S-a speriat foarte tare,si nu am vrea asa ceva.! aveti vreo idee?Multumesc.!

Exista posibilitatea sa fie si din cauza stresului (fiind perioada cu examene,etc)?Sau ca a fost putin racita? 

La contactele neprotejate,nu am ejaculat...am facut.o ,iar cand am simtit ca imi vine m-am tras si nu am mai continuat...deloc.

Ultima oara a fost editat de AnonimG2 (2011-11-25 21:43:01)

#2 2011-11-25 22:40:04

isabella.sweet
Full member
Inregistrat: 2010-06-27

Re: problema menstruatiei.

Depinde in ce perioada au fost contactele neprotejate...dar din moment ce i-a venit menstra eu zic ca e ok. Insa va jucati cu focul si aveti grija sa nu va ardeti...eu sincer nu inteleg de ce nu va protejati cand sunt atatea metode...sexul trebuie sa fie ceva placut, nu stresant. Plus ca metoda asta cu coitus intrerruptus nu e sigura... E un sfat, dar acum fiecare face cum vrea, dar sincer acum credeti ca se merita sa ajungeti intr-o situatie in care orice decizie veti lua tot veti avea de suferit , mai ales ea? Ganditi-va bine pentru ca vorba gen:"nu mi se poate intampla chiar mie"...nu e chiar asa.
bafta si aveti grija de voi.
p.s. poate sa faca si un test de sarcina ca sa fiti mai siguri.
acum mai asteptati si alte pareri...
iar in prima zi e ok daca este de culoare maro.

Ultima oara a fost editat de isabella.sweet (2011-11-25 22:42:44)

"Barbatii vor sa fie prima dragoste pentru femei, in timp ce femeile vor sa fie ultima dragoste pentru barbati."

#3 2011-11-28 11:17:51

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Anonim, daca i-a venit menstruatia, n-ar trebui (teoretic) a fie insarcinata, dar pt orice siguranta, poate sa faca un test de sarcina. ar fi bine sa gasiti o metoda mai sigura de protectie, ca sa evitati stresul asta. pt tine, nu e sanatos sa te retragi fix inainte de ejaculare, poti ajunge sa ai probleme de erectie din cauza asta.

#4 2011-12-03 20:45:38

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

testul se face la 21 de zile de la contact altfel il faci degeaba.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.