|
Nu esti logat.
Cand sa iau prima pastiluta?#1 2011-12-03 16:43:42
cand sa iau prima pastiluta?Hello! As vrea sa incep sa iau din nou anticonceptionale (am mai luat acum cativa ani) si stiu k trebuie sa iau din prima zi de menstra. Problema mea este k la mine prima zi de menstra este cam incerta... adica vreo 5 zile e ceva maro, uscat si f putin... dupa care vine asa cum trebuie.. rosu, cu cheaguri, cu dureri de burta si de cap etc. Astazi as fi in a 5-a zi cu scurgere maronie... si nu stiu cand sa iau pastila sa o iau astazi, considerand k azi e cea de-a 5-a zi de menstra? sau sa astept sa curga calumea? (asta ar insemna sa depasesc cele 5 zile) Offline #2 2011-12-03 18:59:02
Re: cand sa iau prima pastiluta?pentru siguranta ta ia-o cand vrei dar primele 7 zile + 4 ore protectie cu prezervativ, nestiind exact care e prima zi de menstra. eu oricum cred ca asta e a 5-a nu prima, nu fluxul conteaza. nu se iau neaparat din prima zi, ci doar daca iei din prima zi esti protejata dupa 4 ore, nu abia dupa 7 zile + 4 ore. Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-03 19:22:09) Offline #3 2011-12-03 19:17:08
Re: cand sa iau prima pastiluta?Da, pastilele mi le-a prescris ginecologul in trecut si acum tot un ginecolog mi-a spus sa le iau pe aceleasi daca atunci mi-a mers bine cu ele. Offline #4 2011-12-03 19:20:38
Re: cand sa iau prima pastiluta?scuze pentru greselile de ortografie. deci am spus le poti lua si in ziua a 28-a a ciclului, absolut cand vrei tu, numai ca te protejezi cu prezervativ 7 zile adica 7 pastile inghitite corect + 4 ore pana se absoarbe pastila a 7-a ca sa ai protectia instalata. in schimb, daca incepi in prima zi de menstruatie nu mai este nevoie de protectie cu prezervativ, pentru ca se instaleaza protectia de la prima pastila (dupa 4 ore) Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-03 19:21:12) Offline #5 2011-12-03 19:20:45
Re: cand sa iau prima pastiluta?da,o iei din seara asta cu protectie 7 zile pana cand inghiti corect 7 pastile.eu una nu vad de ce sa astepti mai mult,daca ai nevoie de contraceptie Publicitateloading...
#6 2011-12-03 19:41:50
Re: cand sa iau prima pastiluta?Ma gandeam sa astept mai mult in ideea k poate nu e asta menstra ci un fel de "vezi k vin" Si poate prima zi a menstrei este ziua in care incepe sa curga k la robinet.. cel putin eu asa consideram pana acum si asa imi notam in calendar si in cazul asta as fi fost protejata inca de la inceput Offline #7 2011-12-03 21:05:23
Re: cand sa iau prima pastiluta?mai eu cred ca prima zi e prima zi cu pete sau sangerari... nu prima zi cand iti curge ca o galeata... vezi sa nu gresesti vreodata daca intrerupi si iei din nou din a 5-a zi zicand ca aia e prima... la mine prima zi e putin abundenta, a doua curge mai tare, prima fiind si mai mult cu cheaguri de sange micute micute, decat lichid in sine. Offline #8 2011-12-04 01:11:33
Re: cand sa iau prima pastiluta?eh... eu am luat-o in seara asta... a 5a zi de scurgere/pata/sangerare maronie... o sa ma protejez suplimentar oricum... sper numai sa isi faca efectul Offline #9 2011-12-04 12:32:24
Re: cand sa iau prima pastiluta?isi fac Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|