|
Nu esti logat.
Cauzele fimozei la adulti#1 2009-02-11 13:27:08
cauzele fimozei la adultiBuna tuturor, am si eu o nelamurire,m-am interesat pe net, la persoane din cadrul sanitar si mi-au spus ca fimoza la adulti apare doar in momentul unei perioade indelungate de abstinenta sau inactivitate sexuala. Offline #2 2009-02-11 15:43:41
Re: cauzele fimozei la adultiPreputul nu este aproape niciodata retractabil la nastere, fiind ceea ce se cunoaste sub numele de fimoza congenitala, care dispare in general inainte de varsta de 4 ani.1 Incidenta fimozei este de 8% la varsta de 6-7 ani si 1% intre 16-17 ani.2 Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2009-02-11 16:28:53
Re: cauzele fimozei la adultimultumesc mult doctoressa, asa mi-a zis cunostinta ca din cauza activitatii sexuale pielitza respectiva s-ar atrofia...mi-a venit greu sa cred acest lucru, trebuie sa existe o cauza medicala, un virus , o bacterie ceva. Ultima oara a fost editat de Yon-Ella (2009-02-11 16:36:05) Offline #4 2011-12-06 08:23:34
Re: cauzele fimozei la adulti
mergi la un medic urolog sa vada despre ce e vorba si el va decide daca trebuie intervenit chirurgical sau nu.Oricum, si daca se pune problema interventiei chirurgicale, nu ai a te teme ca nu e grea deloc Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|