homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Buna ziua

#1 2011-12-08 11:37:29

cruceru elena
New member
Inregistrat: 2011-05-17

buna ziua

imi cade f rau parul si la cererea medicului am facut niste analize,printre care si progesteronul.ciclul menstrual mi s-a terminat pe data de 16 iar pe data de 18 am facut la recoltata analize,rezultatul fiind pentru progesteron : 2.98 ng/ml  date de referinta fiind: faza foliculara: 0.2-1.3  faza luteala 1.0-4.5 .imi puteti spune va rog daca am progesteronul marit sau nu ,pentru ca nu ma descurc cu aceste faze si nu stiu unde ma incadrez,va multumesc din suflet.

#2 2011-12-08 11:59:35

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: buna ziua

da, progesteronul e marit. erai in faza foliculara, imediat dupa ciclu. e de incredere laboratorul? celelalte analize au iesit bune?

care a fost prima zi de ciclu? e mai importanta decat ziua in care s-a terminat.

Ultima oara a fost editat de anca90 (2011-12-08 12:00:11)

#3 2011-12-08 13:47:44

cruceru elena
New member

multumesc mult pentru raspuns.tind sa cred ca laboratorul este bun,am facut la sanador decebal sub indrumarea doamnei doctor sorana niculescu,celelalte analize au iesit bune,tsh prolactina,fier,numai progesteronul a iesit prost.prima zi de ciclu menstrual fiind pe data de 9-10 .multumesc din suflet.

#4 2011-12-08 14:45:33

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

nu ai pt ce.

estradiol, testosteron, nu ai facut?
poate ai avut o faza foliculara scurta si intrasei deja in faza luteala, desi e cam devreme pt asta in ziua 9.
ai cumva si dereglari de ciclu, vine mai repede de 28 zile?

caderea parului poate avea si alte cauze, nu neaparat hormonale. esti stresata? ti se ingrasa foarte tare parul? faci matreata? poti incerca mai intai niste leacuri naturiste (solutii ce se aplica la radacina firului de par) si sampoane fara sls. la mine a functionat bine in trecut uleiul de ricin combinat cu vitamine. in prezent fac un tratament cu niste solutii naturiste si e mai bine (in toamna imi cadea si mie mult). exista si niste vitamine pt par. la mine n-au avut efect si tind sa cred ca nici tu nu ai nevoie, din moment ce ti-au iesit bine analizele.
sper sa fie buna doctorita la acre mergi, sa descopere cauza si sa iti prescrie un tratament bun.

#5 2011-12-08 16:47:48

cruceru elena
New member

am facut si analizele acelea,folosesc si masti pentru par si naturiste si babesti cum se spune ,am luat si vitamine.chestia asta dureaza de vreo 4 ani de cand am pierdut o sarcina la 6 luni.am dereglari de ciclu ,nu imi vine mereu la timp:(

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.