homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Laminarea parului

#1 2011-12-08 21:04:39

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

Laminarea parului

Am citit in mai multe surse ca nu dauneaza deloc, ba chiar din contra...Vreau s aimi fac inainte de sarbatori pentru ca tin deosebit demult la parul meu si daca e o sansa sa fie mai rezistent la degradarea mecanica atunci ii fac asa un cadou de sarbatori... intrebarea era - A incercat cineva ?

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

#2 2011-12-08 21:13:30

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Re: Laminarea parului

Din cate stiu,aceasta "luminare" (ca nu stiu cum altfel sa ii zic lol ) a parului e o procedura simpla,iti aplica o solutie pe fiecare suvita;solutie ce nu contine elemente "periculoase" pentru par,parul e mai stralucitor,mai usor de coafat,mai moale. Ar tine "minunea" 5-6 saptamani.
Tot ce spun e din auzit,nu am experimentat asa ceva si nici nu am de gand sa o fac,pentru ca exista destule tratamente leave-in pe care le poti folosi acasa si au acelasi rezultat.

#3 2011-12-08 21:26:40

Orange
Full member

Biannca a scris:

Din cate stiu,aceasta "luminare" (ca nu stiu cum altfel sa ii zic lol ) a parului e o procedura simpla,iti aplica o solutie pe fiecare suvita;solutie ce nu contine elemente "periculoase" pentru par,parul e mai stralucitor,mai usor de coafat,mai moale. Ar tine "minunea" 5-6 saptamani.
Tot ce spun e din auzit,nu am experimentat asa ceva si nici nu am de gand sa o fac,pentru ca exista destule tratamente leave-in pe care le poti folosi acasa si au acelasi rezultat.

...ca de exemplu ? daca ar fi posibilitatea fac procedura acasa, macar cu 1/2 din efectul care-l promit la salon - n-as ezita...

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

#4 2011-12-08 21:53:27

*joy*
Insomniac member

Orange,dar tu ai impresia ca stralucirea aia care o primesti dupa o vizita la salon,implicit aplicarea procedurii de laminare se mai pastreaza si dupa prima spalare?  lol  Dupa prima spalare a parului,vei avea un par poate o idee mai stralucitor,dar in niciun caz nu va arata ca atunci cand te-ai privit in oglinda dupa ce stilistul si-a facut treaba.
In primul rand,pentru un aspect sanatos,trateaza varfurile cu seruri hidratante(care se gasesc  pe toate drumurile,la preturi modeste si care nu fac rau parului),apoi protejeaza-l impotriva placii,periei...in principiu a tuturor surselor de caldura care actioneaza asupra parului(la fel,seruri termoprotectoare,le gasesti peste tot). Si nu in ultimul rand,ingrijeste-l in mod corespunzator:tunde-l cand e cazul,nu sta cu  varfurile "inflorite" ,spala-l corect,etc.
Eu personal,pentru ca parul meu sa arate bine si stralucitor si ca proaspat iesit din mainile stilistului,dupa ce folosesc perie/placa aplic un ulei de la L`oreal:Mythic Oil se numeste. Unii ar spune ca are un pret piperat,insa pentru ce face,isi merita fiecare banut.

Si cam asta e parerea mea despre laminarea parului,ca poti gasi alternative  nustiu  Dar daca tu crezi ca mergand la salon si facand procedura asta e mai ok,e alegerea ta.

#5 2011-12-09 00:16:40

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

eu mai folosesc si uleiul de par de la Kallos, e cam 20 lei sticluta si inainte foloseam o crema leave-in de la garnier:
http://3.bp.blogspot.com/_JRn7CpaXpqU/T … /Sleek.jpg

de asemenea poti apela si la produsele profesionale de la Londa, au pret mai maricel, dar ai garantia ca iti iese la fel ca la salon smile (le folosesc acum, coafeza mea folosea de la Londa si m-am gandit ca scutesc multi bani daca imi fac acasa parul-folosesc masca si produse de hairstyling de la ei)

http://www.procosmetics.ro/catalog/Styl … ofessional

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

Publicitate

loading...

#6 2011-12-09 00:24:47

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Biannca, de unde iei uleiul de la l'Oreal? Magazine profesionale?

Eu n-am auzit pana acum de chestia asta cu "laminarea" parului...

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#7 2011-12-09 00:35:22

*joy*
Insomniac member

kath,mie mi l-a adus cineva din afara. Dar am vazut ca se gaseste in magazinele on-line,da un search pe google tongue
Si daca nu gasesti si nu gasesti,imi spui si iti trimit eu tongue

#8 2011-12-09 00:46:24

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

gasit: http://www.beautycosmetic.ro/detalii/3008/168  big_smile
thanks, bianca. o sa-l incerc. dar nu lasa parul unsuros? inteleg ca se aplica doar pe lungime, nu si pe radacina, dar totusi ...

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#9 2011-12-09 00:50:59

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

nu lasa...asta e un fel de ulei sintetic, nu ca cel de masline. asta se absoarbe in tesatura firului de par..si de acolo straluceste si e moale si cuminte.

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#10 2011-12-09 01:05:37

*joy*
Insomniac member

kathrynn a scris:

gasit: http://www.beautycosmetic.ro/detalii/3008/168  big_smile
thanks, bianca. o sa-l incerc. dar nu lasa parul unsuros? inteleg ca se aplica doar pe lungime, nu si pe radacina, dar totusi ...

kath,de asta m-am speriat si eu la inceput,dar nu-i deloc asa,garantez  rodnar  Nu e deloc unsuros tongue ,se intinde f bine pe par,si il absoarbe f repede,exact cum spune hi5. Eu de la majoritatea uleiurilor,aveam parul lipit de cap a2a zi  rotfl2  era necesar sa il spal...asta n-am treaba cu el big_smile pot aranja parul la fel de frumos si a2a zi...poate chiar si a3a,nu stiu,ca mai mult de 2 zile nu stau cu parul nespalat big_smile

Ultima oara a fost editat de Biannca (2011-12-09 01:08:04)

#11 2011-12-09 01:08:01

Orange
Full member

eu folosesc banalul ulei de ricin...e strasnicccccc cand il bag in par))) am impresia ca nu mai iese de acolo))) dupa jumatate de ora il spal de doua ori cu sampon si e ok wink parca nici n-a fost si rezultate dupa numai o luna jumate - la fel sunt smile

#12 2011-12-09 11:36:12

heart_beat
Insomniac member
De la: ♫
Inregistrat: 2009-12-18

uleiul de ricin e mai mult pt regenerare si crestere decat pt luciu si oricum jumatate de ora e cam putin sa stai cu el, eu stau 2 ore cu tot cocktailul cu galbenus ricin vitamina A suc de lamaie big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.