|
Nu esti logat.
Buna fetelor!#1 2011-12-09 21:59:21
buna fetelor!sunt noua pe forum si am si eu o nelamurire care imi da mari batai de cap. eu fac sex cu prietenul meu fara prezervativ sau alte metoda contraceptiva pe metoda 'coit ?ntrerupt' sau in termeni populari nu isi da drumul in mn , dar cu toate astea mi-e frica de o sarcina nedorita deoarece am inteles ca exista acel lichid preejaculator care poate contine spermatozoizi .tocmai de aceea imi fac teste aproape in fiecare luna desi am menstre regulate imi este team pt ca am auzit ca poti avea menstruatie si peste sarcina . problema mea este ca luna aceasta imi simt zona abdominala cam tare si am niste dureri cand o palpez mai ales in partea ovarelor. menstruatie am avut pe aceasta luna si nici nu am simptome de greata ameteli si altele am fc si test si tot negativ este ..insa de ce imi este mie frica e sa nu fie o sarcina extrauterina pt ca nu stiu daca aceasta se vede la test .sper sa nu ma credeti nebuna dar am 21 de ani si nu ma simt pregatita sa fiu mamica ... si mai am o mica intrebare cam cat ajunge un test beta hcg ? va multumesc ! Offline #2 2011-12-09 22:10:51
Re: buna fetelor!alexa, eu stiu ca si sarcina extrauterina se vede la un test de sarcina, insa numai cand hormonul hcg este secretat intr-o cantitate mai mare (ceva de genul). Insa nu este o chestie batuta in cuie. spui ca ai avut menstruatie? a fost ok din punct de vedere cantitativ, cu toate cele? plus ca sarcinile extrauterine pot fi periculoase. daca ai dureri in zona mergi macar si fa o ecografie. si daca imi permiti un sfat, cautati o metoda contraceptiva care sa nu iti mai dea atatea batai de cap. in fond tu suferi cel mai mult. si eu am tot 21 ani (aproape ). "Barbatii vor sa fie prima dragoste pentru femei, in timp ce femeile vor sa fie ultima dragoste pentru barbati." Offline #3 2011-12-09 22:20:10
Re: buna fetelor!da menstruatie a fost absolut obisnuita ca de fiecare data .. Offline #4 2011-12-09 22:36:52
Re: buna fetelor!Depinde cand ai avut si ultimul contact sexual neprotejat, dar daca spui ca menstruatia ta este regulata si ca luna asta ti-a venit menstruatia atunci cred ca esti ok din punctul asta de vedere. Ideal ar fi sa mergi la un medic ginecolog pentru ca si chiar daca nu este vorba de o sarcina extrauterina, acele dureri pe care le simti cand palpezi zona ovarelor pot insemna o alta afectiune. "Barbatii vor sa fie prima dragoste pentru femei, in timp ce femeile vor sa fie ultima dragoste pentru barbati." Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|