|
Nu esti logat.
Dermatita seboreica#1 2010-10-24 19:54:01
Dermatita seboreicaBuna fetelor, Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi! Offline #2 2010-10-25 16:40:54
Re: Dermatita seboreicaDirida eu iti scriu aici cum a scapat al meu de pacatoasa asta de matreata. Capul lui era in pemanenta plin de scarbosenia asta si la fel ca si tine a tot incercat diferite sampoane si tot n-a scapat, plus alte chestii date de dr , dar nu mai stiu sa ti le zic, pt ca asta s-a inatmplat mai multi ani (stiu ca la un moment dat se spala cu un sampon cu sulf, care putea de-ti muta nasu'). Cans am vazut ca nu merge cu nimic a facut si el ce l-a invatat un prieten : s-a spalat numai cu Head &sh si de fiecare data se clatea cu apa calduta in care a dizolvat 1 pastila de ketoconazol (1 pastila la 1 lt de apa) . Cam vreo luna a procedat asa si a scapat. Nu stiu care a contribuit mai mult, ca noi de vreo 5 ani folosim numai saponul asta , dar sa stii ca in tot timpul asta nu a mai facut niciun pic de matreata. sper sa scapi si tu Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani + Offline #3 2010-10-25 18:52:49
Re: Dermatita seboreicasmart, asta am incercat si eu, ketoconazol in H&S. Cam 1 an mi-a mers , acum vad ca a devenit rezistenta si la asta . Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi! Offline #4 2010-10-25 18:56:13
Re: Dermatita seboreicala un dermatolog ai fost ? Offline #5 2010-10-25 20:04:35
Re: Dermatita seboreicaDirida asa facea si al meu, coji destul de mari si daca le vedeai ziceai ca este nespalat de-un car de ani . Sper sa gasesti ceva sa-ti treaca repede Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani + Offline Publicitateloading...
#6 2010-10-25 23:51:25
Re: Dermatita seboreica
Dermatita seboreica nu trece.. poti sa o ameliorezi, sa o tii sub control, dar sa scapi de ea forever nu #7 2010-10-27 08:20:59
Re: Dermatita seboreicala dermatolog am fost, tratamentul cu Ducray si nozoral pastile care mi l-a dat nu a functionat mult timp . Ultima oara a fost editat de dirida (2010-10-27 08:22:37) Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi! Offline #8 2011-12-10 12:30:42
Re: Dermatita seboreicacojitze de pe scalp si cojitze in urechi, aparute din senin, ce ar putea insemna? n-am avut niciodata matreata, dar oricum nu pare matreata ci doar niste cojitze. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|