homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Buna ziua va rog sa ma ajutati cu un raspuns ,sunt disperata

#1 2011-12-09 20:30:53

gabrielapopescu
New member
Inregistrat: 2011-12-09

Buna ziua va rog sa ma ajutati cu un raspuns ,sunt disperata

ma confrunt cu o problema de vreao 5l uni de zile,totul a inceput cand prietenul meu avea usturimi la urinare si a fost diagnosticat cu chlamydia sa tratat cu doxiciclina 7 zile ,insa problema este ca eu am facut analize pt chlamydia si gonoree(ultume sfatuita de un ginecolog)gonoreeea a fost negatica ,iar la chlamydia a iesit Ag Ch. Trachomatis    NEGATIV (0.010) co-0.252 (ce inseamna ca am avut sau nu)de asemenea eu nu am avut niciodata simptomele acestei infectii,cand a inceput prima oara sa se manifeste a fost cu basici ,ulcere ,usturimi la urinare ,roseasta si arsura pe labii,dupa care am mai avut 2 episoade ,am facut si un test papanicolau :sistem bethaesda2001/frotiu conventional da,citologie in mediu umed da,satisfacator pt evaluare da,celule endocervicale prezente da,negativ pt o leziune intraepiteliala sau maglina da,recomnadari:o noua prelevare da,descriere citologica:moderat fond inflamator acut si hemoragic .Asociat se observa alterari celulare de natura inflamatorie.Procese de reparatie cu metaplazie pavimnetoasa in curs de maturare si matura.Flora microbiana saprofita mentionez ca este posibil sa fie hemoragic deoarece a doua zi dupa test am avut menstruatie)as ruga o parere urgenta,suspectez ca este herpes genital deoarece am avut basici dar nu inteleg cum de prietenul meu a avut chlamydia ......este oare posibil sa am herpes genital  :((

#2 2011-12-09 21:31:24

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

Re: Buna ziua va rog sa ma ajutati cu un raspuns ,sunt disperata

numai un dermato-venerolog ti-ar putea spune cu certitudine. si daca ai asa ceva, exista tratamente pentru imunizarea organismului (ca sa nu recidiveze in timp), precum si tratament ca sa se retraga basicile pentru moment.

#3 2011-12-10 10:41:04

gabrielapopescu
New member

problema este ca nu mai am basicile ...acum am o iritatie ,si este ceva ca o arsura ....ce parere aveti de papanicolau este ceva grav?dupa sarbatori o sa imi fac o cultura secretie vaginala ,si o analiza din sange pt ehrpes 2 ,dar chiar nu inteleg de unde am luat asa ceva ...am citit pe intenert si din pacate cred ca este herpes...nu stiu o alta infectie de la care sa am o senzatie de arsura,mancarimi,si leziuni genitale....voi stiti?

#4 2011-12-10 16:05:05

angeldarkwoman
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-24

gabrielapopescu a scris:

problema este ca nu mai am basicile ...acum am o iritatie ,si este ceva ca o arsura ....ce parere aveti de papanicolau este ceva grav?dupa sarbatori o sa imi fac o cultura secretie vaginala ,si o analiza din sange pt ehrpes 2 ,dar chiar nu inteleg de unde am luat asa ceva ...am citit pe intenert si din pacate cred ca este herpes...nu stiu o alta infectie de la care sa am o senzatie de arsura,mancarimi,si leziuni genitale....voi stiti?

Papanicolau arata o inflamatie. Trebuiesc facute culturi sa vezi ce ai pe acolo. Herpesul poate fi de la partener. Te sfatuiesc sa refaci la alt laborator testul pt clamidia , daca partenerul tau a fost diagnosticat , mi-e greu sa  cred ca tu nu ai.Inainte de a incepe sa aveti contacte neprotejate v-ati facut setul de analize , Hiv, antigenii hepatici, vdrl, clamidia, ureaplasma , micoplasma , trichomonas, ??? Daca nu le-ai facut te sfatuiesc sa le faci ca nu se stie ce surprize mai pot aparea.  Acum pe internet nu putem sa confirmam daca e herpes sau nu , daca au aparut acele vezicule( basici) specfice herpesului da poate fi . Oricum trebuie sa mergi la medic , nush daca vei suporta senzatia asta pana dupa sarbatori. Sanatate!

Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2011-12-10 16:05:23)

What doesn't kill me, makes me stronger

#5 2011-12-10 16:19:49

gabrielapopescu
New member

multumesc pt raspuns ,da am facut pt toate cele inainte si au fost toate negatve,partenerul meu nu a avut niciodata probleme  gen basici,leziuni ,a facut si testul pt ehrpes inaite sa baniuesc ca ar fi si a fost negativ....deci nici eu nu mai inteleg nimic.....sunt distrusa  ,niciodata nu am avut probleme de gen si acum parca simt ca le am pe toate ....

Publicitate

loading...

#6 2011-12-10 19:52:22

angeldarkwoman
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-24

E clar ca de undeva l-ai luat daca e intr-adevar herpes nu apare din senin virusul herpetic. Singura cale de transmisie e sexuala. Incearca sa fii tare si vei trece si peste asta.  Sanatate multa! kram

Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2011-12-10 19:54:05)

What doesn't kill me, makes me stronger

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.