homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce urasti cel mai mult dimineata ???-10

#172 2011-12-09 23:01:14

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

Re: Ce urasti cel mai mult dimineata ???

pentru ultimele 3 posturi: rotfl2

#173 2011-12-09 23:46:35

papushik
Full member
Inregistrat: 2008-02-17

-alarma de la telefon,
-mieunatul pisici, vine tiptil langa capul meu vede ca dorm, ma miroase si ma gadile cu mustatile lui, incepe printr-un miau scurt si incet apoi insista daca nul bag in seama sau se urca pe mine si incepe sa ma framante
-batranei care se imping in autoboz cand tota lumea are treaba hop si ei ca nau de lucru, sau cand vrei sa te dai jos ei hop in fata usi sa intre primi

#174 2011-12-09 23:50:21

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

papushik a scris:

-mieunatul pisici, vine tiptil langa capul meu vede ca dorm, ma miroase si ma gadile cu mustatile lui, incepe printr-un miau scurt si incet apoi insista daca nul bag in seama sau se urca pe mine si incepe sa ma framante

lol

#175 2011-12-10 09:17:18

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

rotfl

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#176 2011-12-10 11:37:14

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

urasc sa ma trezesc, imi place sa lenevesc in pat lol si eu mereu ma trezesc cam prost dispusa lol

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

Publicitate

loading...

#177 2011-12-10 11:47:20

swan_
Full member
Inregistrat: 2009-07-03

ma enerveaza ai mei cand imi pun tot felul de intrebari cand ma trezesc mai ales ca mie nu-mi place sa vorbesc dimineata smile

#178 2011-12-10 12:12:03

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

papushik a scris:

vaai, eu ador chestia asta, oricat de somn mi-ar fi. daca m-as putea trezi in fiecare dimineata asa, cred ca nu as mai fi niciodata nervoasa, suparata sau prost-disupusa.

- a, ce nu-mi place mie dimineata este sa imi aprinda cineva becul in ochi pana nu hotarasc eu ca-s pregatita pt bec. La baie ma duc pe semi-intuneric, ca intra atata lumina cat sa nimeresc wc-ul, chiuveta si restul obiectelor. Iar apoi in casa aprind intai o lampa sau veioza si apoi becul mare.
- si pe mine ma enerveaza sa ma intrebe cineva chestii imediat ce m-am trezit, mai ales ca pana nu ma spal pe fata si pe dinti nu-s coerenta sa pot da raspunsuri normale si numa' ma enervez si mormai in semn de da sau nu. mai mult nu pot in primele 10 minute. iar daca trebuie neaparat sa vorbesc inainte, sigur ma rastesc  punish

Ultima oara a fost editat de kathrynn (2011-12-10 12:17:22)

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#179 2011-12-11 21:49:40

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

am ajuns sa urasc telefonul din cauza alarmei care sunt prea de dimineata...dar, chiar daca nu vreau, trebuie sa ma trezesc

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#180 2011-12-11 22:30:34

Vx2
Full member
Inregistrat: 2011-10-02

Mama dar am citit pe aici o gramada de chestii lol Voi chiar sunteti suparate rau dimineata lol
Eu ma trezesc de 2  ani si ceva numai la 6:15 dimineata in cursul saptamanii si sunt ok cu asta. Nu pot sa spun ca sunt cea mai fericita,ca daca ma culc tarziu a doua zi ma trezesc cu ochii umflati, dar chiar si asa. Eu nu am chestii care sa ma enerveze atat de rau dimineata incat sa imi strice ziua.
Ce-i drept nici nu intra ai mei peste mine sa ma trezeasca lol ca ei dorm pana la 10  deci, eu sunt de muuult plecata cand fac ei ochi. Ce e uneori putin deranjant,dar mai mult in timpul noptii ca stau la parter si mai trec tramvaiele, si se intampla sa mai aud asa prin somn.
Nici cu telefonul n-am probleme. Il pun pe silentios si il tin langa mine, dimineata nici nu mai apuca alarma sa sune uneori lol ca ma trezesc inainte.
Ceea ce ma... sacaie in schimb dimineata este gandul ca am o zi foarte plina (cand am) si gandul ca altii n-au nimic de facut lol. Si cum as vrea si eu sa stau sa ma relaxez. Dar asta se intampla rar.
Cum spunea cineva acum multe pagini, eu cand ma trezesc dimineata, suna a dulcegarie dar... sunt fericita ca traiesc si am ocazia sa fiu inca o zi alaturi de oamenii pe care ii iubesc, big_smile si  sa incerc sa fiu un om bun. lol
Daca stau sa ma gandesc, in fiecare dimineata multumesc pentru asta.  big_smile

" Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams. If you're wondering which way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn't love you anymore."

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.