|
Nu esti logat.
Cum arata managerul ideal in viziunea voastra?#1 2011-12-11 13:50:14
Cum arata managerul ideal in viziunea voastra?Ce as putea sa scriu intr-un eseu despre asta? Nu am imaginatie sa fac esee,compuneri etc . Offline #2 2011-12-11 21:09:48
Re: Cum arata managerul ideal in viziunea voastra?hmm, tu vrei acum tot eseul? sau doar cateva idei? Offline #3 2011-12-11 21:10:17
Re: Cum arata managerul ideal in viziunea voastra?nici eu nu prea am imaginatie bogata.. dar poti sa te referi la faptul ca trebuie sa fie o persoana serioasa, de incredere. trebuie sa fie expert in ceea ce face, sa fii lucrat mult timp in urma, sa fie comunicativ, si bineinteles creativ Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. Offline #4 2011-12-11 21:22:06
Re: Cum arata managerul ideal in viziunea voastra?nu ca al meu Sa nu te astepti sa te salut! Offline #5 2011-12-11 21:27:31
Re: Cum arata managerul ideal in viziunea voastra?poti vorbi si despre abilitatile de lider, exista tipologii, mi-e lene sa mi le amintesc acum Offline Publicitateloading...
#6 2011-12-11 21:32:55
Re: Cum arata managerul ideal in viziunea voastra?multumesc pentru idei Offline #7 2011-12-11 21:59:50
Re: Cum arata managerul ideal in viziunea voastra?Din experienta mea (negativa) as zice ca un manager ideal trebuie sa fie o persoana care nu doar ca are studii in domeniul respectiv, dar care a si urcat toate treptele ierarhice ca sa ajunga la pozita de manager. Trebuie sa isi cunoasca meseria de la A la Z ca sa stie ce si cum sa ceara angajatilor in mod realist. Sa stie sa recunoasca meritele fiecaruia si sa le rasplateasca, sa ii cunoasca destul de bine incat sa vada ce anume ii motiveaza (nu toti oameni sunt motivati de aceeasi chestie), desigur sa ii plateasca dupa performante si implicit sa stie sa ii evalueze. Sa fie corect si impartial. Ultima oara a fost editat de kathrynn (2011-12-11 22:01:22) Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #8 2011-12-11 22:00:27
Re: Cum arata managerul ideal in viziunea voastra?Baby, cauta pe net grup, echipa, stiluri de conducere si o sa gasesti informatii cat sa strangi mai multe idei Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #9 2011-12-11 22:46:47
Re: Cum arata managerul ideal in viziunea voastra?un manager trebuie sa aiba nu doar studii, ci pur si simplu sa se simta pregatit sa faca asta. el este cel care "taie" fara sa ii pese. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|