|
Nu esti logat.
Ciclu menstrual prelungit#1 2011-12-13 11:21:52
Ciclu menstrual prelungitBuna! Iau anticonceptionale de aprox 1 an. Insa in aceasta luna am plecat la munte (nici o farmacie in zona) si am reusit sa le uit acasa. Asadar 4 zile nu am putut face nimic in priviinta lor. Cand am ajuns acasa am constatat ca dupa aceasta pauza de 4 zile fara mi-a venit ciclul menstrual ....cu 1 sapt jumate inainte de termen. Nu m-am panicat asa de rau....pana cand am constatat ca menstruatia nu se mai opreste. De 1 saptamana si 2 zile inca sangerez. M-am gandit sa cer un sfat ceva ...inainte de a ma duce la doctor. Pareri si impresii va rog! Offline #2 2011-12-13 11:46:59
Re: Ciclu menstrual prelungitnu te panica....in primul rind ar fi bine de stiut ce ai facut cu pastilele in continuare, ai mai luat sau nu si de cind, etc... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2011-12-13 15:11:05
Re: Ciclu menstrual prelungitnu am mai luat pentru ca stiu ca poti uita sa iei pastila maxim 1 zi. Daca am uitat 4...am intrerupt tratamentul. Probabil mi-am incurcat organismul cu o intrerupere asa brusca. Multumesc de sfat. Ma voi duce la planning. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|