homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ciclu menstrual prelungit

#1 2011-12-13 11:21:52

bianca89
Membru
Inregistrat: 2011-12-13

Ciclu menstrual prelungit

Buna! Iau anticonceptionale de aprox 1 an. Insa in aceasta luna am plecat la munte (nici o farmacie in zona) si am reusit sa le uit acasa. Asadar 4 zile nu am putut face nimic in priviinta lor. Cand am ajuns acasa am constatat ca dupa aceasta pauza de 4 zile fara mi-a venit ciclul menstrual ....cu  1 sapt jumate inainte de termen. Nu m-am panicat asa de rau....pana cand am constatat ca menstruatia nu se mai opreste. De 1 saptamana si 2 zile inca sangerez. M-am gandit sa cer un sfat ceva ...inainte de a ma duce la doctor. Pareri si impresii va rog!

#2 2011-12-13 11:46:59

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Ciclu menstrual prelungit

nu te panica....in primul rind ar fi bine de stiut ce ai facut cu pastilele in continuare, ai mai luat sau nu si de cind, etc...
adica, personal cred ca e de preferat sa mergi la medic(unul de planning e numai bun) ca acolo, fata in fata, poate omul sa puna toate intrebarile ajutatoare, altfel e greu de dat raspunsul la ghicitoarea ta

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2011-12-13 15:11:05

bianca89
Membru
Inregistrat: 2011-12-13

Re: Ciclu menstrual prelungit

nu am mai luat pentru ca stiu ca poti uita sa iei pastila maxim 1 zi. Daca am uitat 4...am intrerupt tratamentul. Probabil mi-am incurcat organismul cu o intrerupere asa brusca. Multumesc de sfat. Ma voi duce la planning.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.