|
Nu esti logat.
Tratament nereusit...cred#1 2011-12-14 03:02:58
Tratament nereusit...credAcum un an am fost diagnosticata de catre un medic endocrinolog cu sindromul ovarelor polichistice,exces de testosteron manifestat prin acnee,exces de sebum,ciclu neregulat.Am luat anticonceptionale Diane 35 si niste pastile Androcur.Totul s-a reglat,la analize a iesit ca nu mai am nici chisturi pe ovare,iar cand am fost la medic iar mi-a spus ca din moment ce nu mai am acnee,sebum in exces e multumit dar un lucru mi-a dat de gandit,si anume ca e posibil dereglarea asta sa fie "genetica",si atata timp cat iau ac,sa fie tinuta in frau.Am facut dupa aproape un an pauza de la anticonceptionale,cum mi s-a recomandat,pt 3 luni,iar in aceasta ultima luna de pauza am observat iar excesul de sebum,si cateva cosuri,desi menstruatia a fost regulata.Ce sa fac?Sa iau iar diane 35 desi stiu ca nu e recomandata administrarea lor pe termen lung? Ce alte anticonceptionale as putea sa iau,care sa ma scape de problema asta cu sebumul si cosurile,sa nu risc iar sa-mi creasca nivelul de testosteron? Offline #2 2011-12-14 10:18:40
Re: Tratament nereusit...creddin pacate, nu cred ca exista tratament pt cauza . as zice tot cu un endocrinolog sa vorbesti (altul, mai ceri o parere). Offline #3 2011-12-14 11:17:31
Re: Tratament nereusit...credsubscriu. tot ce poti face e sa tii in frau simptomele. de regula cu AC. Offline #4 2011-12-14 13:10:35
Re: Tratament nereusit...credMultumesc pt raspunsuri! Totusi nu stiu ce ac sa iau acum,endocrinologul mi-a spus ca daca am eu o teama cu diane 35,pot sa iau oricare altele,ceea ce iar mi s-a parut ciudat. Ce ac au oare acelasi efect ca diane 35,si sunt recomandate ca metoda de contraceptie pe o perioada indelungata? Offline #5 2011-12-14 13:13:34
Re: Tratament nereusit...creddaca ti s-a prescris diane 35, continua cu ele. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline Publicitateloading...
#6 2011-12-14 14:58:02
Re: Tratament nereusit...credMa gandeam ca daca am luat un an de zile diane,ar fi cazul sa le schimb cu altele. Offline #7 2011-12-14 15:04:23
Re: Tratament nereusit...creddaca nu ai probleme de la ele, n-ai de ce sa le schimbi. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|