|
Nu esti logat.
Erozie cit colul (ajutati-ma va rog)#1 2011-12-14 14:35:24
Erozie cit colul (ajutati-ma va rog)Buna ziua! De vreo 3 ani tot incerc sa scap de erozie de pe col si nu-mi reuseste. Am facut pina la moment tratamente nenumarate p/u a trata E coli,enterococcus fecalis,epidermis,st. aureus.Aprox 2 ani in urma am tratat erozia de pe col prin laser dupa care parca se ameliorase situatia. Dupa ultima vizita la ginecolog mi-a spus ca erozia este extrem de mare,acopera practic toata suprafata vizibila si extinsa si mai adinc. Copii inca nu am si medicul mi-a spus ca prin metoda "inghetarii" nu e posibil,dar daca de ars va ramine cicatrice pe col si voi avea probleme la concepere. Am mers la f multi medici prin Chisinau si asa si nu am gasit o solutie de tratare. Ajutati-ma va rog sa gasesc o metoda de tratare,am impresia ca nu mai dau de capat. Offline #2 2011-12-14 15:02:24
Re: Erozie cit colul (ajutati-ma va rog)kiki,pai laserul e cea mai buna solutie dupa aprerea mea.iar cicatricea nu influenteaza conceperea sau fertilitatea Ultima oara a fost editat de daenarys (2011-12-14 15:02:53) #3 2011-12-14 16:07:53
Re: Erozie cit colul (ajutati-ma va rog)Testul HPV este negativ, biopsie nu am facut. toti medicii mi-au spus ca cicatricele influenteaza atit conceperea cit si nasterea.M-au sfatuit ca cel mai bine sa las dupa nastere(nu mai devreme de 1 an planific ) sa o "ardem" . Dar daca o las 1 an + 9 luni sarcina, erozia se va agrava Offline #4 2011-12-14 16:18:47
Re: Erozie cit colul (ajutati-ma va rog)mie nu mi-a spus nici un medic ca ar afecta fertilitatea si nici nu vad cum ar putea. eu am ramas insarcinata. e drept am nascut prin cezariana. dar stiu o fata care a nascut natural fara probleme ( si eu m-am intrebat la momentul respectiv daca un col cauterizat este afectat in vreun fel in timpul dilatatiei) Offline #5 2011-12-14 16:25:51
Re: Erozie cit colul (ajutati-ma va rog)garga,sunt atea femei care au avut facute cauterizari si au nascut natural Publicitateloading...
#6 2011-12-14 17:55:29
Re: Erozie cit colul (ajutati-ma va rog)Mi-a spus medicul pin astept citologia sa iau supozitoare cu depantol si dupa ,daca e ok , posibil sa prelucram erozia cu solcovagin. Dati-mi va rog un sfat. Offline #7 2011-12-14 18:40:36
Re: Erozie cit colul (ajutati-ma va rog)conizatia poate pune probleme gravidei, prin scurtarea colului. dar la cauterizare clasica/ laser chiar nu vad cu ce ar putea afecta. Offline #8 2011-12-14 18:41:22
Re: Erozie cit colul (ajutati-ma va rog)kiki,sfatul meu e sa ajungi in bucuresti daca poti la doctora Dinca Gabriela lucreaza la sanador.ea sigur stie cum s aiti rezolve problema #9 2011-12-14 18:53:22
Re: Erozie cit colul (ajutati-ma va rog)Merci mult! Sper dupa anul nou sa ajung. Sarbatori frumoase Offline #10 2011-12-14 19:10:27
Re: Erozie cit colul (ajutati-ma va rog)kiki,vezi ca la ea trebuie programare cu ceva timp inainte daca vrei sa mergi la privat.la spital e fara programare,da nu imi mai aduc aminte la ce spital lucreaza ea Ultima oara a fost editat de daenarys (2011-12-14 19:15:18) © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|