|
Nu esti logat.
Salut-2#20 2011-12-11 00:27:50
Re: salutvoi ce sfaturi imi dati? Eu sunt f confuza nu stiu ce sa mai fac nu vreau nici sa fac vreun lucru pe care dupa sal regret... Offline #21 2011-12-11 03:54:59
Re: salutdaca il iubesti sau nu, asta numa tu poti sa stii, daca il poti ierta ca te-a inselat, din nou numai tu poti sa stii, dar rusine chiar nu are de ce sa iti fie, daca nu i-ar placea de tine nu ar fi cu tine. Offline #22 2011-12-11 10:31:21
Re: salutde inselat lam iertat prima oara pt k nha am zs si io hai k o fst 'la inceput" dar daca sar mai repeta nu cred k as putea sal iert cu siguranta nuu mai ales k eu ii ofer tot ce vrea .Si sincer as vrea sa fiu mai tupeista in pat dar tot timpu ma opreste cv . Va multumesc tuturor de sfaturi .O sa incerc sa le pun in aplicare Chiar a multumesc frumos pt k chiar nu stiam ce sa fac .Fiind si prima mea relatie sexuala Offline #23 2011-12-11 12:48:53
Re: saluteu zic ca e bine sa discute inainte, daca are cu cine. am intalnit cazuri in care tipa i-a facut sex oral din a doua noapte si ala a considerat-o cam curvistina pentru asta. normal ca adora sex oral dar de la 'saltelute' (tipe doar pentru sex) nu de la iubita lui 'inocenta' cu multi ani mai mica... dar nu a zis nimic in timp ce... sa nu o lase, si dupa... asa ca vorbeste! intreaba daca as face asta sau asta ce ai crede? ai vrea? iti place? ce crezi ca nu ar trebui sa fac in pat ca iubita a ta? si dupa ce lamuriti care sunt limitele, faci ce te lasa inima. Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-11 12:49:35) Offline #24 2011-12-11 14:54:50
Re: salutnu stiu daca are sens dar eu vreau sa iti spun ca nu prea e ok cu inselatul asta. Chiar daca a fost la inceput 9asta asa putin off-topic, dar nu m-am putut abtine). " Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams. If you're wondering which way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn't love you anymore." Offline Publicitateloading...
#25 2011-12-11 17:56:05
Re: salutNHa voi incerca sa vb cu ell despre aceste lucruri .Va multumesc enoorm pt tot >< Offline #26 2011-12-13 18:57:22
Re: salutFoarte frumoase raspunsuri, Frankie Ultima oara a fost editat de mature_man (2011-12-13 19:01:46) Decat sa mori cu regrete, mai bine traiesti cu amintiri. Offline #27 2011-12-13 19:20:26
Re: salutvad ca nu s-a legat nimeni de motivele pt care ewelinei ii este rusine. nu cred ca are prea mare legatura cu faptul ca il iubeste sau nu. sunt de parere ca rusinea si aceasta neincredere provin de la faptul ca te-a inselat. ca ai vrut sa treci peste asta, sa uiti, nu inseamna ca ti-a si iesit. din ce ai scris, imi reiese ca nu ai incredere in el - chestie care se justifica, daca ma intrebati pe mine. desi sunteti de ceva timp impreuna, tu afirmi ca ti-e teama sa nu te considere nu stiu cum. atat de clar imi reiese de aici ca nu ai incredere in el...poate consideri ca nu-i asa, dar involuntar cred ca altfel sta treaba. V., soarele si luna Offline #28 2011-12-13 21:21:46
Re: salutbine april deja m-ai dus cu gandul la altceva... ii este rusine pentru ca nu vrea sa faca chiar de toate in pat (ca orice femeie normala de altfel) dar simte ca ar trebui pentru ca el sa nu simta 'nevoia' sa o insele iar... dar deja speculez... si cred ca mai este si faptul ca ea inca nu isi accepta sexualitatea. nu zic ca noi ne acceptam toate aspectele legate de planul acesta, dar eu una cel putin, mult mai mult ca ea... Offline #29 2011-12-15 01:08:44
Re: salut
Din perspectiva unui barbat: daca a ajuns la pat cu tine, atunci fii linistita ca te accepta asa cum esti. Nimeni nu este perfect Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|