|
Nu esti logat.
Necesit un sfat medical-2#20 2008-11-24 19:20:43
Re: Necesit un sfat medical
nu stiu exact la ce te referi dar si eu m as simti stanjenit si nu as opta sa merg la o femeie dermatolog de exemplu, nu din complex ci din ratiuni personale. Ultima oara a fost editat de laurentiu2 (2008-11-24 19:22:15) Offline #21 2008-11-24 19:59:11
Re: Necesit un sfat medicaleu pana acum n-am auzit nici o femeie care a avut bts si a mers la dermato...merg la ginecolog, barbatii insa, da se duc la dermato. Offline #22 2008-11-24 21:45:32
Re: Necesit un sfat medicalMai, Laur atata teorie...Duceti-va la medic odata si cereti-i parerea, apoi vii si ne spui ce si cum. Ultima oara a fost editat de ET (2008-11-24 21:50:05) Offline #23 2008-11-24 22:03:44
Re: Necesit un sfat medicalsi medicul dermatolog stie (si ar trebui sa poata) sa recolteze secretie...cel putin cel la care merg eu recolteaza si e si "dotat" cu celebrul "pat ginecologic" dar daca as avea de ales intre a merge la el sau la ginecolog pt o secretie ciudata (sa zicem) clar la ginecolog ma duc... happy with him...inlove with him... Offline #24 2008-11-25 17:50:06
teoria in legatura cu practica nu strica niciodata. sigur ca mergem la doctor insa discutia era alta. esti de acord cu Andru, okay, eu cunosc ca femeile agreeaza si utilizeaza mult mai frecvent serviciile ginecologului decat pe cele ale dermatologului atunci cand suspecteaza o problema cu pussylica lor dar daca ai sa te informezi un pic ai sa vezi ca se obisnuieste, intr o mai mica masura e drept, ca femeile sa mearga la dermatolog pentru consult atunci cand sunt suspiciuni de BTS si nu doar la ginecolog. Ultima oara a fost editat de laurentiu2 (2008-11-25 17:52:58) Offline Publicitateloading...
#25 2008-11-25 17:54:30
sigur ca da:) fiecare merge unde vrea, cel mai bine e sa mergem acolo unde suntem convinsi ca e mai indicat. Offline #26 2011-12-15 21:43:08
Re: Necesit un sfat medicaldin experienta de cuplu, nu trebuie sa iti curga nimic ciudat ca sa-ti ia proba de secretie uretrala. iti baga un fel de betisor subtire pe uretra si ia o proba de ce se gaseste pe acolo. ambii ultimii parteneri au facut asta fara sa aiba nici o secretie in mod special. primul avand spori de candida pt ca aveam si eu, si al doilea fiind curat. iar sa te eschivezi sa nu te duci la anlizele astea ca se duce ea la ginecolog si daca are ea ceva ai si tu, mi se pare... imatur, iresponsabil, misogin si multe altele. nu te acuz pe tine laurentiu, dar pur si simplu asta imi denota mie. sau pur si simplu ignoranta. nici consultul la ginecolog nu este mai placut iti garantez, numai ca facut de 2 ori pe an macar asa cum o femeie cu capul pe umeri ar trebui sa faca, devine o rutina, totusi, cred ca si dupa 50 de ani tot nu o sa-mi faca placere, si o sa ma gandesc 'uuuuf, iar trebuie sa ma duc, sa ma expun, sa simt disconfort/durere (daca nu te relaxezi). asa ca nu este nici o diferenta, decat ca femeile accepta, iar barbatii profita... daca vaginul e facut sa intre penisul inauntru si sa iasa copilul, nu inseamna ca nu este neplacut sa ti se bage doua valve care sunt mari sa stii si de metal, plus speculum, inauntru toate odata cand nu esti uda si excitata... plus degetele la sfarsit... fii barbat cu adevarat si du-te! pe viitor. este foarte putin probabil sa ai vreun bts iar partenera/ul sa nu il aiba, dar nu este complet imposibil. si daca mergi pe gandirea de mai sus, de ce sa nu te duci doar tu si ea sa stea cu funduletul pe canapea la tv, in timp ce tu 'suferi' pentru binele amandurora? Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-15 21:53:20) Offline #27 2011-12-15 22:08:20
Re: Necesit un sfat medicalFrankie vad ca la topicul asta el n-a mai scris din 2008 Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2011-12-15 22:08:43) What doesn't kill me, makes me stronger Offline #28 2011-12-16 18:30:51
Re: Necesit un sfat medicalLaurentiu! Offline #29 2011-12-17 02:19:26
Re: Necesit un sfat medicaldermatologul este, cel mai adesea, dermatovenerolog si prin urmare poate sa diagnosticheze problemele la nivel genital. Offline #30 2011-12-17 13:20:16
Re: Necesit un sfat medicalangel vad si eu, stai linistita, dar cum online este ca a deschis alt topic, ma gandesc ca va citi si aici, si chiar trebuia sa-i spun ce i-am spus. iar vaginita din cate stiu nu este cauzata de un virus, ci de o bacterie. Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-17 13:22:53) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|