homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intarzierea menstruatiei

#1 2011-12-19 18:51:52

clauditza18011993
Membru
Inregistrat: 2011-12-19

intarzierea menstruatiei

buna! am si eu o intrebare:D desi iau anticonteptionale, nu am avut inca menstruatie, este posibil sa fiu insarcinata? tinand cont ca am avut contact sexual neprotejat

#2 2011-12-19 18:52:39

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: intarzierea menstruatiei

a trecut pauza de 7 zile si nu ti-a venit ? le-ai luat corect ?

#3 2011-12-19 20:18:26

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: intarzierea menstruatiei

clauditza18011993 a scris:

buna! am si eu o intrebare:D desi iau anticonteptionale, nu am avut inca menstruatie, este posibil sa fiu insarcinata? tinand cont ca am avut contact sexual neprotejat

daca iei anticonceptionale  nu ai avut contact sexual neprotejat, ci protejat prin anticonceptionale.
daca le-ai luat corect, nu ai uitat nici una si nu te-ai intoxicat cu 20 de litri de suc de grapefruit sau pomelo in timp ce luai antibiotice nu ai cum sa fii insarcinata.
ceea ce ar trebui insa sa faci e sa te documentezi mai mult despre metoda de contraceptie pe care o folosesti. si sper ca tu si partenerul tau sunteti la zi cu analizele privind bts-urile, caci intr-adevar sex neprotejat ai facut in ceea ce le priveste pe ele.

succes!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.