homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu pot ejacula in ea.. de ce

#1 2011-12-15 11:48:09

toteuandrei
New member
Inregistrat: 2010-01-06

nu pot ejacula in ea.. de ce

Am avut o prietena timp de 2 ani .. e ceva normal sa nu pot ejacula in ea si sa ejaculez doar dupa ce ies din ea si ma joc eu cu manutza cu penisu aprox 1-2-3 minute? Sa nu fii putut ejacula in ea ca nu prea are experienta ? Sau nu are asta legatura? Se poate si din cauza masturbarii nu? Niste sfaturi va rog.. multzam

#2 2011-12-15 12:23:21

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

Re: nu pot ejacula in ea.. de ce

Eu nu inteleg. Nu mai sunteti impreuna ? Nu are legatura experienta ei cu ce poti tu sau nu poti. Dar de ce nu poti ? Te inhiba ? Sau e doar fizic imposibil pt tine.
Dar ea vrea asta ?

#3 2011-12-15 13:29:36

Ank-Su-Namun
Sr. member
De la: Londra
Inregistrat: 2006-12-09

depinde de ce metoda contraceptiva folositi,asta ar putea sa te retina sa ejaculezi inauntru..sau poti simti o placere mai mare atunci cand te masturbezi si vrei ca si in urma actului sexual sa te simti la fel. ceea ce nu prea cred ca poate fi.parerea mea este sa incerci sa ejaculezi fara a fi nevoit sa iti folosesti mana sau in urma unui sex oral...cu multa practica si perseverenta vei descoperi o alta "lume" a orgasmului....smile

....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... hjarta

#4 2011-12-15 14:19:34

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

.

Ultima oara a fost editat de eph (2012-03-23 17:18:26)

#5 2011-12-15 17:14:30

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

In primul rand...ce varsta ai? smile
Si in al2lea rand,spune-ne ce metoda contraceptiva folositi;pentru ca eu am intalnit cupluri care au trecut de la prezervativ la antibebe si el pur si simplu nu avea incredere in pastilute si nu putea ejacula in ea.
Si inca o chestie...stii ca in mod normal exista o potrivire a sexelor(ma refer la organe...) si se poate sa fie unu prea mic/prea mare pentru celalalt,cred eu ca si asta e o varianta tongue

Publicitate

loading...

#6 2011-12-16 01:58:21

toteuandrei
New member

nu .. deci ea vrea sa ejaculez.. chiar mi-a zis de atatea ori.. pt ca foloseste anticonceptionale .. nu e asta problema.. dar nu pot eu nu stiu de ce .. am 22 de ani .. da nu ma simt prea excitat in partida sexului parca .. eu zic ca de la masturbare ca alta problema nu vad sad si prea multe femei nu am avut.. cam ea ar fi prima cu care am avut relatie stabila.

(asa cum unele femei au orgasm doar din masturbare [facuta de ele sau de partener] si tu poti fii in aceeasi situatie. aaa intrebare indiscreta, te tine mult? actul in sine.)  DA .. ASTA ma gandesc si eu ca ar fi problema.. pai sincer daca nu mi-as face eu ceva cu manutza sa ejaculez probabil m-ar tzine si o ora smile dar deobicei dupa 15-20 min incerc sa termin deobicei..

#7 2011-12-16 11:25:32

Vx2
Full member
Inregistrat: 2011-10-02

Pai da, dar aici nu era vorba de o relatie stabila ci daca ai mai facut sex si cu alta tipa, si daca da, intrebarea era daca ai intampinat aceeasi problema.
Incearca sa o rogi pe ea sa te termine, chiar si cu un handjob, si vezi daca reusesti asa.

" Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams. If you're wondering which way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn't love you anymore."

#8 2011-12-17 13:31:02

eph
Hero member

.

Ultima oara a fost editat de eph (2012-03-23 17:18:16)

#9 2011-12-17 16:46:44

toteuandrei
New member

nu vreau mai mult de 15-20 min probabil pt ca.. nu prea simt mai nimic eu unu si poate pt ca ma misc doar eu mult de tot si transpir mult .. ea nu se misca. Chiar nici eu nu stiu care sa fie motivul .. probabil o sa consult un urolog daca mai intampin problema asta desi eu cred ca o voi mai intampina.. sincer nu prea am mai avut partenere dar parca mi-e si jena acum sa imi mai fac una si sa intampin aceleasi probleme nu stiu ..

P.S: de ce sa nu fie multumita cu 15-20 min ? cat ar trebuii? Mie mi se pare ca ar fi suficient un numar asa.. dar din pacate la mine nu prea ma termin asa rpd.. pana acum ceva ani imi era frica sa nu am ejaculare precoce sa ejaculez prea rpd si akm parca e invers lol

Ultima oara a fost editat de toteuandrei (2011-12-17 16:48:34)

#10 2011-12-17 17:58:17

eph
Hero member

.

Ultima oara a fost editat de eph (2012-03-23 17:18:05)

#11 2011-12-17 18:12:57

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

frankie a scris:

vad ca nu te cunosti... si nu va cunoasteti

exact smile
sexul se face in doi, dar pt unele e de ajuns sa desfaca membrele inferioare si sa astepte minunea in timp ce ele se uita pe pereti si masculul gafaie deasupra lor, iar mai apoi se plang pe la prietene ce prieten incompetent au.
andrei, mai fa si tu pe sefu' in pat smile trage-o peste tine, incurajeaz-o sa se "exprime" liber smile

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#12 2011-12-17 20:45:34

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Sper ca nu am inteles gresit,dar tu ai punctat la un moment dat ceva de masturbare. Nu crezi ca poate avea legatura si cu chestia asta? Nu crezi ca tu ti-ai facut un "ritual" si nu poti concepe sa ejaculezi in alta parte decat in propria mana si stimulat de propriile tale atingeri?
Incearca sa prelungesti actul sexual si vezi ce se intampla...

#13 2011-12-18 00:26:08

toteuandrei
New member

@ Biannca.. ma gandesc si eu la asta tocmai de-asta am postat aici sa vad daca altii au mai experimentat asa ceva.

@ frankie.. asa e poate si eu as fi vrut mai mult daca ma simtzeam si eu mai bine dar eu pur si simplu nu ma simtzeam excitat deloc nu stiu .. ea se simtea bine .. ii placea ca imi zicea asha iubi.. si o simteam si eu defapt ca totul e ok pt ea dar pt mine nu era poate de-aia nici nu vroiam mai mult

@ yoyolina .. mai fac pe shefu si eu dar nu stie sa se miste.. mereu imi zice ca eu nu am invatzat-o .. eu am incercat sa o misc eu cat de cat dar degeaba ca nu ii iese nush.. si dupa a 2-a zi tot eu tre sa ma misc ca nebunu incontinuu lol
P.S: Se poate fi si nepotrivire sexuala nu? Oricum ne-am despartit.. am fost primu la ea si poate de-aia nu stie.. m-a mai cautat dar nu ne mai impacam orikm .. si nu sexu e motivu .. ci ca nu ne mai intelegeam deloc big_smile Sper ca la urmatoarea partenera va fi ok ca stiu ca sunt unele care nu vor intelege aceste 'chestii' terminand mereu cu manutza mea.. si apoi cand o fii sa o fac cu sotzia si sa o las insarcinata ce fac nu ejaculez in ea? lol rad eu rad dar na.. sper doar sa fii fost o 'nepotrivire in pat'

#14 2011-12-18 00:55:45

eph
Hero member

.

Ultima oara a fost editat de eph (2012-03-23 17:17:50)

#15 2011-12-19 13:02:37

toteuandrei
New member

da.. erectie aveam repede.. era ok cu asta chiar daca in unele pozitii e normal sa mai 'moara' penisul nu? .. da intr-adevar nu imi placea indeajuns incat sa imi dau drumul .. imi curgea si lichid din ala si acela e de la excitatie dar nu stiu cu ejacularea era aiurea.. ti-am zis am facut sex si 1 ora.. dar doar cum ti-am zis eu am reusit sa ma termin mai mereu cesafac doar odata a reusit si ea cu handjobu sa zic dar foarte greu .. dupa vreo 10 min aprox cred.. si nu cred ca e normal ca na' incepe sa o doara mana si pe ea big_smile nu evit.. asa e a fost prima mea relatie stabila. in rest doar pe la 'tarfulitze' am fost sa zic asa dar nu se compara .. si acum as avea ocazii de aventuri daca as vrea dar parca numai vreau ca ma simt ciudat stiind ca nu am putut ejacula in ea nu stiu nustiu

#16 2011-12-20 00:18:52

eph
Hero member

.

Ultima oara a fost editat de eph (2012-03-23 17:17:39)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.