|
Nu esti logat.
Onicomicoza ?#1 2007-12-17 17:18:04
onicomicoza ?Stie cineva cum se manifesta ? Am o unghie de la picior care are portiuni ingalbenite si desprinse de deget... e drept ca m-am lovit destul de tare la ea, initial s-a invinetit si a inceput sa creasca stramb, dar a trecut destul timp de atunci si tot nu creste normal. E posibil sa fie o micoza ? Alte simptome nu am. Multumesc Offline #2 2007-12-17 17:25:27
Re: onicomicoza ?cel mai bine mergi la un dermatolog sa se uite la unghia ta...asa pe descriere facuta de tine e greu de zis Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-12-17 17:27:00
Re: onicomicoza ?asa o sa fac, multumesc mult. am amanat pentru ca asteptam sa se refaca dupa lovitura, dar cred ca deja e vorba despre altceva Offline #4 2007-12-17 17:27:51
Re: onicomicoza ?nu e exclus Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-12-18 10:09:10
Re: onicomicoza ?buna ziua, in august am facut o intrerupere de sarcina care a avut urmari in primul rand cu dureri ingrozitoare de stomac,fiind prima intrerupere, iar in urma unui control ginecologic mi s-a spus ca am cervicita.am facut si testul papa si mi-a iesit frotiu inflamat.mi s-a dat un tratament cu ovule pe care trebuie sa le iau timp de 2 saptamani pe luna timp de 3 luni dupa care trebuie sa ma prezint din nou la control.nu inteleg de ce mi s-a spus ca am cervicita daca doctorul mi-a zis ca , colul meu e in regula.tratamentul consta in ovule betadine, macmiror si cervirom pe care le iau consecutiv.problema este ca nu am luat niciodata 14 zile ci numai 11 zile credeti ca s-ar putea vindeca aceasta inflamatie sau trebuie neaparat 14 zile luate.tinand cont ca sunt tanara am 20 de ani se poate vindeca mai repede?pe mine in sine ma cam sperie cuvantul cauterizare, dar daca va fi nevoie o voi face si pe asta.maine va voi aduce rezultatul complet de la papanicolau sa-mi spuneti la ce trebuie sa ma astept.va multumesc si astept raspunsul dvs Offline Publicitateloading...
#6 2007-12-18 10:12:10
Re: onicomicoza ?credeti ca daca as ramane din nou insarcinata si in realitate as avea o rana ar putea afecta fatul? Offline #7 2007-12-18 11:20:15
Re: onicomicoza ?rury, ai warn pentru ca nu respecti regulile forumului. te rog sa le citesti cu atentie si sa le respecti de acum inainte Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|