homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sarcina?

#1 2011-12-16 16:20:43

claudia b
New member
Inregistrat: 2011-12-16

sarcina?

buna ziua,

am si eu o intrebare ca mai toate fetele de pe aici
Am un baietel de 6 ani pe 25 dec si  sper sa mai fie inca unul. Ultimul cm a fost pe 4 noiembrie si acum intarzie. Testul a iesit cu 2 liniute, am greturi, sani mariti, deci destule simptome. Am fost la medic si mi-a spus ca nu se vede nici o sarcina normala, nici una extrauterina, dar ca ar fi un ovar polichistic, un ovar inflamat si un mic fibrom uterin. Nu am avut asemenea intarzieri de menstruatie. au mai fost dereglari dar, de 2-4 zile. Acum oare sa fie embrionul prea mic? sau celelalte probleme dau alarma falsa?
Multumesc

#2 2011-12-16 17:23:40

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: sarcina?

De ce nu faci si un test beta-hcg din sange ? la echo nu se vede atat de devreme sarcina, iar test fals pozitiv mai rar
bafta !

#3 2011-12-16 17:41:39

claudia b
New member
Inregistrat: 2011-12-16

multumesc.
cred ca stiti cum e cu asteptarea. azi e abia vineri si dl dr a zis sa ma duc miercuri la el. dar luni voi face ce mi-ai recomandat. stau cu frica pt ca dupa primul copil nu ne-am mai protejat timp de 6 ani. nici un bebe? da. Dar am mai pus si pe seama dereglarilor hormonale si a necazurilor care ne-am traversat. Moartea tatalui meu, a mamei soacre, necazuri cu tata socru si multe altele. acum 1 an am avut o pierdere de sarcina si de atunci nimic. Acum frica e mare. Sa nu fie sarcina, sau o extrauterina sau o alta sarcina care va pleca pe apa sambetei.
Multumesc mult.
Oricum a zis medicul ca tratamentul care mi l-a dat nu afecteaza sarcina in cayul in care se va confirma.
pupiciiii

#4 2011-12-23 01:06:38

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

oana sterge mesajul aici ca iei warn. nu se posteaza de doua ori aceeasi intrebare. scrie la reguli smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.