homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

INTREBARE???

#1 2011-12-22 11:48:39

yoyomi
Sr. member
Inregistrat: 2007-03-03

INTREBARE???

1 - am o usturime si usor mancarime in vagin si la exterior si inainte sa imi vina ciclu am avut si o scurgere branzoasa care mirosea urat.
am fost la farmacie si mi a dat sa iau cervugid ca e pt mai multe ca acum inainte de sarbatori nu am cum sa merg la medic. e ok sa iau?
2 - si inca ceva eu iau ac jeanine si de vre-o 3-4 luni imi vine ciclu mult mai putin decat inainte ma tine 2 zile maxim 3 dar curge f putin
e ok?

Ultima oara a fost editat de yoyomi (2011-12-22 12:02:25)

hjarta

#2 2011-12-22 12:12:37

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: INTREBARE???

1. nu e ok sa iei medicamente fara prescriptia unui medic. Acum tu faci ce stii in legatura cu asta. Rau nu au cum sa iti faca, in sensul agravarii bolii, dar e posbil sa nu te vindeci de la ele si la urmatoarele analize sa nu iasa ce trebuie si astfel esti pe un drum gresit.
2. sangerarea poate fi diminuata de pastile. Nu e o problema. Mult succes!!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#3 2011-12-22 12:14:49

yoyomi
Sr. member
Inregistrat: 2007-03-03

ms de raspuns
pai nu stiu ce sa fac ca abea in ianuarie o sa pot merge la medic si nu as vrea de sarbatori sa ma simt aiurea

hjarta

#4 2011-12-22 13:44:36

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

dar si cu cervugidul te poti simtii aiurea. eu zic ca rau poate sa iti faca, tinaind cont ca cervugidul este doar antibiotic local si daca tu sa ziceam ca ai candidoza, sa mai omori din bacteriile din vagin eventual si pe cele bune si sa nu omori ciuperca, nu mi se pare deloc o idee buna. poate faci si vreo vaginita daca nu asta ai, pt ca cervugid se da cand ai vaginita sau alta infectie cu bacteriute din astea sau thricomoniaza. daca iei ceva anti-vaginita cand tu nu ai asa ceva, risti sa o faci. din experienta... din pacate. bineinteles ca nu este obligatoriu. btw, detest farmacistii care se cred medici si pun diagnostice. bleah!

Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-22 13:45:02)

#5 2011-12-22 18:58:19

virus
New member
Inregistrat: 2011-12-21

se intampla e multe ori sa mergi la doctor,sa iti dea un tratament,si sa fie gresit.sau sa nu te ajute,farmacistu e la zi cu ce scrie pe prospect,pentru ce este,ce contine,te ajuta..avantajul unui farmacist este ca trebuie sa dea un examen in fiecare am..si e foarte informat,trebuie sa fie foarte informat...daca ii explici corect ce ai,te poate ajuta...nu sunt farmacist..dar am cunostinte care lucreaza in domeniu...asta e parerea mea....

Publicitate

loading...

#6 2011-12-23 01:32:12

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

da mai virus, dar simptomele de candida cu vaginita sunt cam aceleasi, nu are cum sa stie ce ai... si mai rau, poate e o bts in toata regula... eu zic ca trebuie sa stii clar ce ai pe baza analizelor ori facute la laborator fara sa te duci la medic, ori date de medic, eventual si cu tratament, si intrebi farmacistul in primul caz pt ce ai tu ce sa iei sau in al doilea daca ce ti-a dat medicul e bine. dar fara sa stii ce ai... greu si riscant.

Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-23 01:32:52)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.