|
Nu esti logat.
Exista posibilitatea de a fi insarcinata si de a nu stii?#1 2011-12-22 23:21:44
Exista posibilitatea de a fi insarcinata si de a nu stii?Buna seara, Offline #2 2011-12-22 23:55:37
Re: Exista posibilitatea de a fi insarcinata si de a nu stii?straight, la echo era prea devreme ca sa se vada ceva. fa un test de sarcina la 3 saptamani de la ultimul contact cu risc. Offline #3 2011-12-23 00:00:30
Re: Exista posibilitatea de a fi insarcinata si de a nu stii?Iti multumesc pentru raspuns. Offline #4 2011-12-23 00:04:27
Re: Exista posibilitatea de a fi insarcinata si de a nu stii?nu, nici la control, este mult prea devreme. testul de sarcina este primul care iti poate da raspunsul. Offline #5 2011-12-23 00:07:26
Re: Exista posibilitatea de a fi insarcinata si de a nu stii?Acuma chiar sunt stresata maxim. Offff... Offline Publicitateloading...
#6 2011-12-23 00:29:04
Re: Exista posibilitatea de a fi insarcinata si de a nu stii?imi pare rau, nu asta am vrut. spui ca acum 3 saptamani ai avut ultimul contact cu risc. asta inseamna ca un test ar fi concludent. succes! Offline #7 2011-12-23 00:36:50
Re: Exista posibilitatea de a fi insarcinata si de a nu stii?Stiu ca nu asta a fost intentia ta. Iti multumesc inca o data. Ultima oara a fost editat de straight (2011-12-23 00:38:28) Offline #8 2011-12-23 00:57:35
Re: Exista posibilitatea de a fi insarcinata si de a nu stii?da, poti face un test maine ca sa vezi daca s-a intamplat ceva in urma primului contact dar mai trebuie inca unul peste o saptamana. scuze, ma zapacisem putin. Offline #9 2011-12-23 01:09:23
Re: Exista posibilitatea de a fi insarcinata si de a nu stii?Nu a existat un contact anterior in niciuna din dati. Intervalul a fost de exact o saptamana intre ele. Si au fost acestea doua doar. Offline #10 2011-12-23 14:14:12
Re: Exista posibilitatea de a fi insarcinata si de a nu stii?Revin cu raspunsul gargarito. Am facut testul barza undeva in jurul orei 11, nu chiar de dimineata dar sper sa fie in regula, pe test scrie ca-n orice moment al zilei e concludent. Rezultatul e ca nu sunt insarcinata. Nici nu stiu ce sa fac, sa zicem ca pentru contactul sexual de acum 3 saptamani e un raspuns dar acest test e concludent si pentru contactul sexual avut acum 2 saptamani? Mi se pare ca acela a fost momentul in care ovulatia era in toi si erau sanse majore sa raman insarcinata daca lichidul preejaculator continea spermatozoizi. Menstruatia inca n-a aparut. Se poate datora asta si faptului ca am intrerupt pastilele si momentan sunt sub tratament antibiotic pentru o infectie-n gat? Ultima oara a fost editat de straight (2011-12-23 14:16:58) Offline #11 2011-12-23 14:44:16
Re: Exista posibilitatea de a fi insarcinata si de a nu stii?eu zic sa mai faci unul peste o saptamana. pentru ultimul contact. daca e prima menstra dupa intrerupere, poate fii de la asta. e putin probabil sa fii ramas asa, totusi sper ca dupa stresul asta v-ati invatat minte sa nu mai renuntati degeaba la contraceptie, sau macar sa folositi alta metoda. evident nu va place prezervativul, dar exista spermicide, diafragma, care se combina ca sa creasca gradul de protectie... si sa calculati perioada fertila inainte sa va puneti pe lucru, desi tinand cont de faptul ca abia ai intrerupt nu stiu sigur daca te poti baza pe perioada fertila, din cauza posibilelor dereglari. presupun ca medicul ginecolog, cel care ti-a si prescris pastilele ti-a spus sa intrerupi? total nejustificat. Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-23 14:45:40) Offline #12 2011-12-23 15:02:12
Re: Exista posibilitatea de a fi insarcinata si de a nu stii?Nu, le-am intrerupt pentru ca m-a speriat existenta unui nodul la axila dreapta. Lucru care s-a dovedit a fi o alarma falsa. Medicul meu ginecolog nu mi-a spus ca e o foarte mare problema ca le-am intrerupt, am conchis amandoua ca voi continua administrarea lor pentru ca diagnosticul axial se dovedise a fi o fata morgana. Offline #13 2011-12-23 16:02:01
Re: Exista posibilitatea de a fi insarcinata si de a nu stii?la 3 saptamani o depisteaza deci pt primul contact esti safe pt al doilea, inca un pic de rabdare. pai asta e ca nu are cum sa controleze lichidul ala . scuze ca am tras concluzii gresite, de obicei ginecologii perpetueaza un mit: ca e bine sa faci o pauza dupa nu stiu cat timp de ac, ceea ce lasa destule femei ori insarcinate ori chinuite de stres degeaba... in cazul tau, iti inteleg frica cu nodulul, ce bine ca nu este nimic asta e problema ca te obisnuiesti fara prezervativ, cand renunti la pastile faci o data de doua ori fara nimic, si dupa mori de stres. deci inca o saptamana si vei stii sigur. poate vine si menstra intre timp. Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-23 16:03:00) Offline #14 2011-12-23 16:12:26
Re: Exista posibilitatea de a fi insarcinata si de a nu stii?Multumesc frankie. Offline #15 2011-12-23 19:57:40
Re: Exista posibilitatea de a fi insarcinata si de a nu stii?cu placere Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|