homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Exista posibilitatea de a fi insarcinata si de a nu stii?

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » Exista posibilitatea de a fi insarcinata si de a nu stii?

#1 2011-12-22 23:21:44

straight
New member
Inregistrat: 2011-12-22

Exista posibilitatea de a fi insarcinata si de a nu stii?

Buna seara,

Inainte sa explic ceea ce mi se intampla as dori sa felicit acest forum si pe doctoressa pentru munca pe care o fac, benevol.

Situatia mea e una hilara.  happy

Am luat 2 ani de zile diane 35, acum o luna de zile am renuntat sa le mai iau ca sa fac o pauza de o luna-doua. Urma sa fac un consult ginecologic pe care l-am si facut.  Acum 2 respectiv 3 saptamani am avut doua contacte sexuale neprotejate de nimic altceva decat de coitus interruptus. Logodnicul meu spune ca isi controleaza foarte bine ejacularea si stie cand si cum vine. Mentionez ca ea s-a produs la cateva minute dupa iesirea din vagin, in ambele dati.
Eu am facut controlul ginecologic acum o saptamana. El a constat din control ginecologic de rutina, un ecograf intra-vaginal si o proba pentru papa nicolau. Pentru ca n-am mai fost de vreo 3 ani la ginecolog si pentru ca am mers la un alt medic (de celalalt fiind total nemultumita) doctorita m-a intrebat cand as dori un copil, iar eu am raspuns ca peste vreo 2-3 ani, la momentul acesta eu avand 28 de ani.

Intrebarea care ma macina pe mine este urmatoarea, ciclul meu este unul foarte regulat, insa acum a intarziat o zi. Daca eram insarcinata intr-o saptamana/doua, doctorita isi putea da seama de treaba aceasta avand in vedere consultul pe care l-am efectuat acum o saptamana? Si daca isi dadea seama de acest lucru era necesar sa imi comunice daca era cazul unei sarcini nu-i asa?

Mi-e teama sa nu fi ramas insarcinata.  nustiu

Va multumesc.

#2 2011-12-22 23:55:37

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: Exista posibilitatea de a fi insarcinata si de a nu stii?

straight, la echo era prea devreme ca sa se vada ceva. fa un test de sarcina la 3 saptamani de la ultimul contact cu risc.
pe viitor sa stii ca pauzele nu sunt deloc indicate. opresti administrarea de AC cand vei dori sa ramai insarcinata sau daca apar probleme de sanatate care impun oprirea lor.

#3 2011-12-23 00:00:30

straight
New member

Iti multumesc pentru raspuns.

La echo nu se vede insa nu e sesizabil la controlul de rutina de dinainte?

Doar un test de sarcina poate certifica o sarcina atat de devreme? Intreb si pentru viitor ca sa stiu.

#4 2011-12-23 00:04:27

gargarita
Moderator

nu, nici la control, este mult prea devreme. testul de sarcina este primul care iti poate da raspunsul.

#5 2011-12-23 00:07:26

straight
New member

Acuma chiar sunt stresata maxim. Offff...

Publicitate

loading...

#6 2011-12-23 00:29:04

gargarita
Moderator

imi pare rau, nu asta am vrut. spui ca acum 3 saptamani ai avut ultimul contact cu risc. asta inseamna ca un test ar fi concludent. succes!

#7 2011-12-23 00:36:50

straight
New member

Stiu ca nu asta a fost intentia ta. Iti multumesc inca o data.

Da, primul contact cu risc a fost acum 3 saptamani, iar cel de-al doilea acum 2 saptamani. Iar eu la medic am fost acum o saptamana.

Totusi el nu a ejaculat in interiorul vaginului. Iar ejacularea s-a produs la cateva minute dupa iesirea din vagin. In ambele dati.

Sper totusi sa nu fie cazul. O sa vad maine.  signof10

Ultima oara a fost editat de straight (2011-12-23 00:38:28)

#8 2011-12-23 00:57:35

gargarita
Moderator

da, poti face un test maine ca sa vezi daca s-a intamplat ceva in urma primului contact dar mai trebuie inca unul peste o saptamana. scuze, ma zapacisem putin.

coitul intrerupt este o metoda nesigura. totusi, daca nu a existat un contact anterior dupa care sa nu fi urinat si sa nu se fi spalat sansele de sarcina sunt foarte mici. voi stiti exact cum s-au petrecut lucrurile.

te astept cu vesti. eu ma retrag, noapte buna  wave

#9 2011-12-23 01:09:23

straight
New member

Nu a existat un contact anterior in niciuna din dati. Intervalul a fost de exact o saptamana intre ele. Si au fost acestea doua doar.

Da, am sa-ti spun ce si cum.

Ma retrag si eu desi sa vedem cum si cand imi va veni somnul. Multumesc.

#10 2011-12-23 14:14:12

straight
New member

Revin cu raspunsul gargarito. Am facut testul barza undeva in jurul orei 11, nu chiar de dimineata dar sper sa fie in regula, pe test scrie ca-n orice moment al zilei e concludent. Rezultatul e ca nu sunt insarcinata. Nici nu stiu ce sa fac, sa zicem ca pentru contactul sexual de acum 3 saptamani e un raspuns dar acest test e concludent si pentru contactul sexual avut acum 2 saptamani? Mi se pare ca acela a fost momentul in care ovulatia era in toi si erau sanse majore sa raman insarcinata daca lichidul preejaculator continea spermatozoizi. Menstruatia inca n-a aparut. Se poate datora asta si faptului ca am intrerupt pastilele si momentan sunt sub tratament antibiotic pentru o infectie-n gat?

Ultima oara a fost editat de straight (2011-12-23 14:16:58)

#11 2011-12-23 14:44:16

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

eu zic sa mai faci unul peste o saptamana. pentru ultimul contact. daca e prima menstra dupa intrerupere, poate fii de la asta. e putin probabil sa fii ramas asa, totusi sper ca dupa stresul asta v-ati invatat minte sa nu mai renuntati degeaba la contraceptie, sau macar sa folositi alta metoda. evident nu va place prezervativul, dar exista spermicide, diafragma, care se combina ca sa creasca gradul de protectie... si sa calculati perioada fertila inainte sa va puneti pe lucru, desi tinand cont de faptul ca abia ai intrerupt nu stiu sigur daca te poti baza pe perioada fertila, din cauza posibilelor dereglari. presupun ca medicul ginecolog, cel care ti-a si prescris pastilele ti-a spus sa intrerupi? total nejustificat.

Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-23 14:45:40)

#12 2011-12-23 15:02:12

straight
New member

Nu, le-am intrerupt  pentru ca m-a speriat existenta unui nodul la axila dreapta. Lucru care s-a dovedit a fi o alarma falsa. Medicul meu ginecolog nu mi-a spus ca e o foarte mare problema ca le-am intrerupt, am conchis amandoua ca voi continua administrarea lor pentru ca diagnosticul axial se dovedise a fi o fata morgana.

Niciodata n-am mai fost in aceasta situatie, eu ma protejez. E adevarat insa ca am avut incredere in el, se controleaza foarte bine iar ejacularea s-a produs dupa cateva minute, cu alte cuvinte n-a asteptat pana in momentul culiminant. Ma stresa in fapt lichidul acela preejaculator de care am citit si pe care nu l-am luat in considerare pentru ca eu nu m-am riscat pana acum. Prin urmare nu am intrerupt niciodata o sarcina. Pentru ca n-a fost cazul folosind contraceptive.

Eu stiam, e adevarat ca folosind anticonceptionale nu m-a durut capul sa cunosc mai multe, ca testul de sarcina e relevant la 7 zile de la contactul sexual cu risc. Nu mai e cazul?

Poate fi deci o sarcina pe care el la interval de 14 zile sa nu o depisteze? Atat e de la ultimul contact cu risc.

#13 2011-12-23 16:02:01

eph
Hero member

la 3 saptamani o depisteaza tongue deci pt primul contact esti safe pt al doilea, inca un pic de rabdare. pai asta e ca nu are cum sa controleze lichidul ala sad . scuze ca am tras concluzii gresite, de obicei ginecologii perpetueaza un mit: ca e bine sa faci o pauza dupa nu stiu cat timp de ac, ceea ce lasa destule femei ori insarcinate ori chinuite de stres degeaba... in cazul tau, iti inteleg frica cu nodulul, ce bine ca nu este nimic puss asta e problema ca te obisnuiesti fara prezervativ, cand renunti la pastile faci o data de doua ori fara nimic, si dupa mori de stres. deci inca o saptamana si vei stii sigur. poate vine si menstra intre timp.

Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-23 16:03:00)

#14 2011-12-23 16:12:26

straight
New member

Multumesc frankie.

#15 2011-12-23 19:57:40

eph
Hero member

cu placere puss

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » Exista posibilitatea de a fi insarcinata si de a nu stii?

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.