homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Master sau postliceala asistent farmacie-2

#20 2010-08-05 12:47:44

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

Re: master sau postliceala asistent farmacie

dupa cum stau lucrurile.. cred ca ar trebui sa fac si eu ceva in directia asta..

#21 2010-08-05 13:53:06

suzanaj
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

eu am o veste buna, aici e concurs de dosare nu este test decat daca se depasesc ne candidatilor .. poate nu se da totusi tongue

Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein)

#22 2010-08-05 14:05:19

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

zambarici a scris:

intr-adevar sunt mai multi asistenti de farmacie decat farmacisti.dar daca eu as termina facultatea de farmacie si as fi de acord sa profesez ca asistent de farmacie cu speranta ca la un moment dat poate voi fi promovat,e clar ca voi fi angajata eu si nu cineva care are o calificare doar asistent de farmacie.oricum tinand cont ca ea are deja o facultate pe un anumit domeniu,sa faca si altceva cum ar fi o postliceala ca sa aiba mai multe optiuni in gasirea unui job este ok.

zambarici dar n-are treaba...faci facultatea de farmacie si iesi farmacist...faci aststenti de farmacie iesi asistent de farmacie...niciodata cu facultatea de farmacie nu o sa iesi asistent de farmacie si nici invers wink ...

si eu as zice sa te apuci de asistenti de farmacie...in timp iti poti deschide propria ta drogherie daca ai unde si ai bani wink ...var-miu a facut asistenti de farmacie si el e profesor, are in grija 2 magazine de calculatoare si 2 farmacii...daca s-a descurcat el cu atatea sigur poti si tu...mult succes!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#23 2010-08-05 18:29:03

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

la mine costa 1900 pe an si se da un test pana incepe scoala,cica este ca un test mai mult de cultura generala,pe care nu ai cum sa il pici..
acum eu ma gandesc,din moment ce eu am platit taxa de inscriere si jumatate din suma(pentru ca asa au cerut) se pare ca am locul asigurat,altfel plateai decat taxa...nu?

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#24 2010-08-10 23:49:00

andda
New member
Inregistrat: 2007-08-24

suzanaj a scris:

eu am o veste buna, aici e concurs de dosare nu este test decat daca se depasesc ne candidatilor .. poate nu se da totusi tongue

Suzanaj, te-ai inscris?
Eu m-am interesat imi cere prezenta si nu pot sa fac fata si cu munca si cu scoala ... neutral

Publicitate

loading...

#25 2010-08-11 01:00:18

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

andaa ai nevoie de prezenta la laboratoare...da oricum e lejer nu te speria

#26 2011-12-23 23:25:52

hlln88
Full member
De la: heaven
Inregistrat: 2009-09-19

Revin cu o actualizare.
Pentru Bucuresti.... ce postiliceala de asistenti de farmacisti e mai buna? Cat e taxa? Se da admitere? Pe site-uri nu am gasit informatii prea concludente supa  si un pic de ajutor mi-ar prinde bine. Eu vreau sa ma inscriu anul acesta si as cam vrea sa fiu pregatita pentru un anumit test de admitere.
Confirmati sau infirmati zvonurile conform carora unele examene sunt trecute numai contra cost!
Va multumesc mult! signof10

Senzatia de autenticitate rezulta paradoxal....inventand amanute

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.