homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Prima data cand iau anticonceptionale

#1 2011-07-15 11:09:26

mihaela tinky
New member
Inregistrat: 2011-04-06

prima data cand iau anticonceptionale

Deoarece in perioada de menstruatie am dureri insuportabile am fost la o dr.ginecolog. mi-a spus ca am uterul prea jos si aceasta ar fi motivul durerilor. mi-a recomandat anticonceptionale, karissa. am luat ieri prima pilula, ieri fiind si prima zi de menstra. intr-adevar, nu am dureri. intrebarea mea este: dupa cat timp partenerul poate lasa in mine? si are ceva daca urmez un tratament cu no spa in perioada aceasta? multumesc!

#2 2011-07-15 11:22:22

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: prima data cand iau anticonceptionale

esti protejata de la prima pastila (deci puteti finaliza actul cu ejaculare in interior). poti sa iei no-spa... dar ma intreb pt ce, daca spui ca nu mai ai dureri? (desi asta imi suna a efect placebo)

#3 2011-07-15 12:30:06

mihaela tinky
New member

tot recomandat de dr ginecolog. si sper ca nu are nimic daca s-a diminuat sangerarea? am fost atentionata de doctorita, dar sangerez chiar foarte putin, mai ales ca este a2a zi...inainte sangerarea era mult mai puternica.

#4 2011-07-15 12:34:35

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

mihaela tinky a scris:

Deoarece in perioada de menstruatie am dureri insuportabile am fost la o dr.ginecolog. mi-a spus ca am uterul prea jos si aceasta ar fi motivul durerilor. mi-a recomandat anticonceptionale, karissa. am luat ieri prima pilula, ieri fiind si prima zi de menstra. intr-adevar, nu am dureri. intrebarea mea este: dupa cat timp partenerul poate lasa in mine? si are ceva daca urmez un tratament cu no spa in perioada aceasta? multumesc!

poate "lasa in tine" (doar mie mi se pare ciudata expresia asta?) de la prima pastila.
poti urma tratamentul cu no spa, da, dar nu ii vad rostul.

cel mai amuzant mi se pare rationamentul dr.: ai uterul prea jos, te doare, anti conceptionalele o sa rezolve problema, de parca pot urca uterul smile durerea este combinata probabil, asa ca astfel o sa se rezolve.

succes si sanatate.

#5 2011-07-15 12:40:24

mihaela tinky
New member

nu se poate rezolva, dar astfel durerile nu vor mai fi si menstra mi se va regula.
multumesc!

Publicitate

loading...

#6 2011-07-15 15:33:40

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

"regla", nu "regula"  rotfl2
da, e normal sa fie redusa sangerarea.

pai vezi moksha, te amuza cand doctorii emit astfel de rationamente, dar inca indemni forumistele sa nu se indoiasca de cuvintele medicilor, sa nu caute raspunsuri pe internet, pt ca ele sunt numai in posesia ilustrilor doctori. exemple ca acesta mai sunt. eu una nu pot sa ma mai las cu incredere pe mana doctorilor si sa iau liste intregi de medicamente fara sa verific daca chiar am nevoie de ele si daca diagnosticul pus e corect. asta pt ca am dat peste incompetenti de prea multe ori, nu pt ca as suferi eu de vreun scepticism exacerbat.

#7 2011-12-26 16:13:06

eph
Hero member

moksha a scris:

mihaela tinky a scris:

poate "lasa in tine" (doar mie mi se pare ciudata expresia asta?) de la prima pastila.

subscriu!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.