homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Transmitere HPV

#1 2010-01-08 18:48:52

andreeamanuela
New member
Inregistrat: 2009-03-10

transmitere HPV

Buna seara,

Cred ca sunt infecatta cu HPV desi nu am facut tiparea (am avut condiloame). Daca prietenului meu nu i-a aparut nimic la 11 luni de la primul contact cu mine ca persoana infectata, e posibil sa ramana asa situatia? Sau depinde de cum va evolua sistaemul lui imunitar? Multumesc!

P.S Perioada de incubatie in acest caz e, dupa cum am mai citit intre 3 saptamani si 3 luni,nu?

Ultima oara a fost editat de andreeamanuela (2010-01-08 18:52:50)

#2 2010-01-08 20:15:14

Lavinia_tia
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-30

Re: transmitere HPV

Iti raspund la prima intrebare: eu stiam ca depinde de sistemul lui imunitar, asa cum depinde si de al tau (am citit intr-un alt topic ca ti-au reaparut condiloame dupa tratamentul pentru imunitate).
Sincer eu cred ca tine de noroc, chiar si daca faci tratamente si ai grija de sistemul ta imunitar.
Prietenul tau poate sa poarte virusul toata viata, fara sa ii apara ceva.

#3 2011-12-27 21:12:35

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

Re: transmitere HPV

din cate stiu eu depinde de imunitate daca ii vor iesi sau nu condiloame, dar virusul l-a luat si il va transmite. daca suspectai ca aveai hpv, sper ca i-ai spus si idee ar fii fost sa aveti grija sa nu ai si el.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.