|
Nu esti logat.
Concediu de paternitate#1 2011-12-20 20:35:59
concediu de paternitatebuna fetelor!am si eu o nelamurire pe care as vrea sa vi-o impartasesc.Eu si sotul meu ne-am hotarat sa facem un bebel.Tinand cont de faptul ca eu nu muncesc momentan,am inteles ca exista posibilitatea ca sotul sa isi ia concediu paternal.Am auzit de la cineva cum ca ar fi luat concediu paternal dar se duce la servici,isi ia salariul normal si inca 500lei in plus pentru ca s-a intors la munca.Cred ca se incadreaza la nile reglementari privind concediul maternal.Intrebarea mea pentru voi este urmatoarea:ar putea sotul meu sa isi ceara concediu paternal ,dar sa mearga in continuare la servici,sa ia salariul plus cei 500lei pentru revenirea la munca mai devreme de un an?(am inteles ca acesti banuti se dau pana la implinirea unui an)Iar daca asa ceva e posibil,el trebuie sa stea totusi in concediu o perioada minima,sau se poate duce imediat la munca? http://www.fertilityfriend.com/home/valyro83 Alexandru Gabriel din 8 nov 2013 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|