|
Nu esti logat.
Inflamatie-intarziere#1 2011-12-26 19:35:38
Inflamatie-intarziereBuna seara. Acum o aproximativ o luna am avut niste dureri in zona inferioara a abdomenului absolut groaznice...am fost a2a zi la eco la o doctorita si mi-a spus ca am uterul inflamat. Am luat Antibiotic Zinat si ceva antiiinflamatoare, urmand sa revin la control .De curand am fost din nou si mi-a spus ca inflamatia persista si am mai luat 5 zile de anitiinflamatoare la indicatiile dansei..oricum voi merge dupa sarbatori la un ginecolog sa imi spuna mai clar care e treaba. Ideea e ca mi-a intarziat menstruatia 5-6 zile, eu avand una destul de regulata. Cea de luna trecuta a fost absolut normala...acum intrebarea e: poate fi aceasta o cauza a intarzierii? Mentionez ca nu mi-am inceput viata sexuala . SPM am, in sensul ca prezint de vreo 2 zile dureri de burta, spate si astazi de sani si secretia e una mai inchisa la culoare, dar nu ingrijorator...Stiu ca nu sunteti medici si nu imi puteti spune ceva sigur, insa as vrea sa vad daca a mai trecut cineva prin asta, o opinie . Va multumesc Offline #2 2011-12-27 17:08:46
Re: Inflamatie-intarzieredereglarea poate aparea si din cauza inflamatiei uterului. dar daca ti-a aparut o secretie maronie poate iti apare si menstra. dupa sarbatori e bine sa mergi sa vezi exact cauza inflamatie ,un examen de secretie nu ar strica, ecografie, urocultura. Sanatate! Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2011-12-27 17:09:06) What doesn't kill me, makes me stronger Offline #3 2011-12-28 00:57:23
Re: Inflamatie-intarziereda, a aparut si menstra, dupa o saptamana...oricum voi lua legatura cu un ginecolog pentru respectiva inflamatie .Multumesc ! Offline #4 2011-12-28 10:25:05
Re: Inflamatie-intarzierecu placere . sanatate multa! Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2011-12-28 10:25:20) What doesn't kill me, makes me stronger Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|